Euro 2008

Εκπλήξεις από Τερίμ στην αποστολή της Τουρκίας

Εκτός της 23αδας της Τουρκίας για το EURO 2008 άφησε ο Φατίχ Τερίμ τους μέσους Γιλντιράι Μπαστούρκ και Χαλίλ Αλτιντόπ. Η απόφαση του Τούρκου εκλέκτορα να «κόψει» τους άσους της Στουτγκάρδης και της Σάλκε αντίστοιχα προκάλεσε έκπληξη, ενώ από την 27αδα της προεπιλογής δεν θα δώσουν το «παρών» στα τελικά και ο στόπερ της Μπεσίκτας Ιμπραήμ Κας και ο δεξιός μπακ της Φενέρμπαχτσε, Γκοκχάν Γκονούλ, ο οποίος είναι τραυματίας. Μεταξύ των παικτών που επελέγησαν είναι και ο φορ της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν

Εκτός της 23αδας της Τουρκίας για το EURO 2008 άφησε ο Φατίχ Τερίμ τους μέσους Γιλντιράι Μπαστούρκ και Χαλίλ Αλτιντόπ. Η απόφαση του Τούρκου εκλέκτορα να «κόψει» τους άσους της Στουτγκάρδης και της Σάλκε αντίστοιχα προκάλεσε έκπληξη, ενώ από την 27αδα της προεπιλογής δεν θα δώσουν το «παρών» στα τελικά και ο στόπερ της Μπεσίκτας Ιμπραήμ Κας και ο δεξιός μπακ της Φενέρμπαχτσε, Γκοκχάν Γκονούλ, ο οποίος είναι τραυματίας. Μεταξύ των παικτών που επελέγησαν είναι και ο φορ της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν.

Αναλυτικά οι 23 της Τουρκίας, που θα αντιμετωπίσουν τις Ελβετία, Τσεχία και Πορτογαλία:

Τερματοφύλακες: Βολκάν Ντεμιρέλ (Φενερμπαχτσέ), Ρουστού Ρετσμπέρ (Μπεσίκτας), Τολγκά Ζενγίν (Τραμπζονσπόρ).

Αμυντικοί: Ουγκούρ Μποράλ (Φενερμπαχτσέ), Σάμπρι Σαρίογλου (Γαλατασαράι), Σερβέτ Τσετίν (Γαλατασαράι), Χακάν Καντίρ Μπαλτά (Γαλατασαράι), Εμρέ Γκουνγκόρ (Γαλατασαράι), Γκοκχάν Ζαν (Μπεσίκτας), Εμρέ Ασίκ (Γαλατάσαραϊ).

Μέσοι: Μεχμέτ Αουρέλιο (Φενερμπαχτσέ), Καζίμ Καζίμ (Φενερμπαχτσέ), Μεχμέτ Τοπάλ (Γαλατασαράι), Αϊχάν Ακμάν (Γαλατασαράι), Αρντά Τουράν (Γαλατασαράι), Εμρέ Μπελόζογλου (Νιούκαστλ), Τουμέρ Μετίν (Λάρισα), Χαμίτ Αλτιντόπ (Μπάγερν Μονάχου), Τουντσάι Σανλί (Μίντλεσμπρο), Γκοκντενίζ Καραντενίζ (Ρούμπιν Καζάν).

Επιθετικοί: Νιχάτ Καχβετσί (Βιγιαρεάλ, Σεμίχ Σεντούρκ (Φενερμπαχτσέ), Μεβλούτ Ερντινκ (Σοσό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x