Ελλάδα

Φώτσης και επίσημα

Ο «Μπάτμαν» επέστρεψε και επίσημα. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Αντώνη Φώτση για την επόμενη τριετία», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο 27χρονος φόργουορντ, που συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι, θα εισπράττει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ θα καταβληθούν 160.000 ευρώ στην Ντιναμό Μόσχας για την αποδέσμευσή του. .

Ο «Μπάτμαν» επέστρεψε και επίσημα. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Αντώνη Φώτση για την επόμενη τριετία», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο 27χρονος φόργουορντ, που συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι, θα εισπράττει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ θα καταβληθούν 160.000 ευρώ στην Ντιναμό Μόσχας για την αποδέσμευσή του.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «τριφύλλι». Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε από το 1997 έως το 2001, εν συνεχεία δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις και το 2002 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο. Ακολούθησαν πέντε χρόνια ξενιτιάς σε Ρεάλ Μαδρίτης (2003-2005) και Ντιναμό Μόσχας (2005-2008) και τώρα ξαναγυρίζει στο «σπίτι» του.

«Ήμουν αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και μου έλειπε η Ελλάδα. Τώρα για μένα τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Γιατί επιστρέφω σπίτι μου, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, αφού επιστρέφω και στον Παναθηναϊκό, στον οποίο ξεκίνησα να παίζω σε ψηλό επίπεδο. Υπήρχαν πολλοί λόγοι που συνέβαλαν στην απόφασή μου. Ή μάλλον. τα πάντα! Οι συμπαίκτες, ο προπονητής, οι παράγοντες της ομάδας και φυσικά ο κόσμος», δήλωσε.

Ο Φώτσης προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Ντιναμό Μόσχας. Σε 17 συμμετοχές στο Uleb Cup είχε 10,3 πόντους (59,4% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα, 80% στις βολές), 6,2 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 1 ασίστ, κατά μέσο όρο.

Με την απόκτησή του και τη δεδομένη προσθήκη του Νίκολα Πέκοβιτς, οι πρωταθλητές ισχυροποιούνται πολύ κάτω από το καλάθι. Πλέον, απομένουν ένα ή δύο κομμάτια για την ολοκλήρωση του παζλ της επόμενης χρονιάς. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης για τη θέση «3» και πιθανώς ένας γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x