Ελλάδα

Ήρθε και... ανακοινώθηκε ο Πέκοβιτς

Ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Νίκολα Πέκοβιτς κατά την άφιξή του την Τετάρτη το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο σέντερ του «τριφυλλιού» μίλησε για την πρώην ομάδα του, Παρτιζάν Βελιγραδίου, τον Ομπράντοβιτς και το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Νίκολα Πέκοβιτς κατά την άφιξή του την Τετάρτη το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο σέντερ του «τριφυλλιού» μίλησε για την πρώην ομάδα του, Παρτιζάν Βελιγραδίου, τον Ομπράντοβιτς και το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα, η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τρία χρόνια.

«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Παρτιζάν, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσω, να πάω σε μία καλύτερη ομάδα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή από τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο 22χρονος σέντερ, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο προπονητής των «πρασίνων» έπαιξε ρόλο στην επιλογή του: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που με έκαναν να επιλέξω τον Παναθηναϊκό».

Καταλήγοντας, ο Πέκοβιτς φάνηκε γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και του «αιώνιου» αντιπάλου: «Ξέρω ότι η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες στη θέση που αγωνίζομαι. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι το μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα, όπως τα παιχνίδια της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x