Stoiximan Super League

«Είμαι κοντά στον Ολυμπιακό»

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό πιστεύει ότι βρίσκεται ο Μπραντάο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είμαι κοντά στον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη θα γίνει το ραντεβού του ατζέντη μου με Αχμέτοφ και Λουτσέσκου για να τους ενημερώσει για την πρόταση. Πιστεύω ότι οι διαπραγματεύσεις θα τελειώσουν θετικά και θα έρθω την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Έχω ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο και τον προπονητή ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός της Σαχτάρ. Σε θρίλερ .

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό πιστεύει ότι βρίσκεται ο Μπραντάο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είμαι κοντά στον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη θα γίνει το ραντεβού του ατζέντη μου με Αχμέτοφ και Λουτσέσκου για να τους ενημερώσει για την πρόταση. Πιστεύω ότι οι διαπραγματεύσεις θα τελειώσουν θετικά και θα έρθω την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Έχω ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο και τον προπονητή ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός της Σαχτάρ. Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Ντιόγο.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μπραντάο:

«Ο Ολυμπιακός με θέλει και είναι καλή ομάδα για εμένα. Έχω μιλήσει με την διοίκηση και έχω ξεκαθαρίσει ότι μετά από έξι χρόνια στην Ουκρανία θέλω να αλλάξω ομάδα και να πάω σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου δεν θέλει να φύγω, ο Αχμέτοφ με παραχωρεί αρκεί να έρθει μια καλή πρόταση. Αύριο το βράδυ ο ατζέντης μου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τον προπονητή για να τους ενημερώσει για την πρόταση του Ολυμπιακού.

Εγώ τους έχω ξεκαθαρίσει ότι θέλω να φύγω και 100% θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των διαπραγματεύσεων. Αυτές πιστεύω ότι θα έχουν αίσιο τέλος και θα έρθω στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύω είμαι κοντά στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον Καστίγιο και μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου και στην πατρίδα του. «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό και αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Θέλω κάτι καινούριο και να έχω μια πιθανότητα κλήσης στην επιλογή της Βραζιλίας. Ωστόσο, η Σαχτάρ θα αποφασίσει για το εάν θα φύγω. Στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσουν όλα. Προς το παρόν γίνονται μόνο συζητήσεις. Ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Ναι, έχω πρόταση από την Γαλατασαράι, αλλά δεν είναι τόσο καλή», είπε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x