TV

10 σειρές για να γουστάρουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Μερικές μόνο από τις καλύτερες σειρές του καλοκαιριού.

Επειδή δεν έχει Game of Thrones και Walking Dead δεν πάει να πει ότι δεν έχει καλές σειρές στην τηλεόραση.

Αλλά δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς αυτό, το ξέρετε ήδη αφού είμαστε σίγουροι ότι και εσείς «καταβροχθίζετε» αβέρτα τηλεοπτικές σειρές.

Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να συγκεντρώσουμε δέκα σειρές που προβάλλονται φέτος το καλοκαίρι και αξίζει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε αυτές μέχρι να επιστρέψει το βαρύ πυροβολικό του χειμώνα.

Wayward Pines

Η δημοφιλέστερη σειρά του φετινού καλοκαιριού στην Αμερική, βρίσκει τον Ματ Ντίλον να επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια, ως πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών που μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, ξυπνάει σε μία παράξενη πόλη. Δεν τον αφήνουν να φύγει και όταν το επιχειρεί ανακαλύπτει έναν τεράστιο ηλεκτρικό φράκτη που εμποδίζει την έξοδο. Το κεντρικό μυστήριο αποκαλύπτεται σύντομα και από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου το αν θα σας πείσει ή όχι.



True Detective

Εντάξει, ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε. Ο δεύτερος κύκλος του True Detective δεν γεμίζει ούτε το ένα παπούτσι της πρώτης σεζόν. Το έργο ήταν από την αρχή δύσκολο και το ξέραμε, αλλά έγινε εύκολα αντιληπτο με το που παίχτηκαν τα πρώτα επεισόδια. Ο Κόλιν Φάρελ, η Ρείτσελ Μακ Άνταμς και ο Βινς Βον δεν έχουν στα χέρια τους τόσο καλό υλικό, αλλά αν σταματήσουμε τις συγκρίσεις η σειρά είναι ότι καλύτερο μπορεί να δει κανείς το καλοκαίρι.



The Brink

Κωμωδία του HBO με τον Τιμ Ρόμπινς και τον Τζακ Μπλακ, που ως υπουργός εξωτερικών της Αμερικής και χαμηλόβαθμο στέλεχος της πρεσβίας του Πακιστάν αντίστοιχα προσπαθούν να αποτρέψουν πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή. Βαδίζει στα χνάρια του Dr. Strangelove (δεν τα συγκρίνουμε σε καμία περίπτωση) και ο Ρόμπινς είναι απολαυστικός στο ρόλο του. Για τον Τζακ Μπλακ δεν μπορούμε να πούμε πολλά, τον γουστάρουμε ότι και να κάνει.



Ballers

Η υπόθεση ακολουθεί έναν πρώην παίκτη αμερικάνικού Football (Ντουέιν Τζόνσον) ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα ατζέντη. Η σειρά, μας βάζει μέσα στον κόσμο του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου και τις ζωές των παιχτών, των οικογενειών τους και των ανθρώπων που κρατάνε το μέλλον και τις καριέρες τους στα χέρια τους.



Sense8

Η σειρά του Netflix, αποτελείται από 12 επεισόδια και ακολουθεί 8 τελείως διαφορετικούς ανθρώπους από κάθε γωνιά της Γης που βρίσκονται ξαφνικά ψυχικά συνδεδεμένοι. Τώρα καλούνται να βρουν τρόπο να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση αλλά και να επιβιώσουν από αυτούς που τους κυνηγούν και τους θεωρούν απειλή για την ανθρωπότητα.



Δείτε τη συνέχεια του θέματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x