Γιώργος Χελάκης

Στο φύλλο αγώνα αναγράφονται ψευδή στοιχεία... (SportDay / Γιώργος Χελάκης)

Να σταλεί το φύλλο αγώνα στον εισαγγελέα για αναγραφή ψευδών στοιχείων. Την καταγγελία κάνουν εκατομμύρια φίλαθλοι που είδαν το ματς από την τηλεόραση και εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες -οπαδοί του Ολυμπιακού- που ήταν χθες το βράδυ στο «Μπερναμπέου».

Εχασε, αλλά πώς έχασε. Κερδίζοντας δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα των οπαδών της Ρεάλ. Εχασε, κερδίζοντας την αναγνώριση σπουδαίας ομάδας από τους ειδικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εχασε επιβεβαιώνοντας ότι η νίκη επί της Βέρντερ στη Βρέμη δεν ήταν «στιγμιαίο αδίκημα», αλλά αποτέλεσμα μιας νέας αξιόπιστης ομάδας που δημιουργεί ο Τάκης Λεμονής. Για ογδόντα λεπτά οι δέκα παίκτες των «ερυθρολεύκων» επιχειρούσαν να αντιμετωπίσουν οργανωμένα τις κατά κύματα επιθέσεις των Μαδριλένων. Οποιος αμφιβάλει, ας βάλει να δει το παιχνίδι στο βίντεο. Θα διαπιστώσει ότι οι οπαδοί της Ρεάλ φώναζαν ρυθμικά «Ικερ, Ικερ», το μικρό όνομα του τερματοφύλακα Κασίγιας.

Ο... μπαγάσας στο 93' αρνήθηκε να κατέβει στον Αχέροντα ποταμό. Εκεί που τον έστελνε ο γνωστός εκτελεστής της Ρεάλ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με γυριστό σουτ. Αμέσως μετά ο Μπαλμπόα πετύχαινε το τέταρτο γκολ, αλλά ο κόσμος που ξέρει μπαλίτσα φώναζε στο «Μπερναμπέου» το όνομα του τερματοφύλακα. Η Ρεάλ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, η Ρεάλ πίεζε, ο Ολυμπιακός έβγαινε οργανωμένα στην κόντρα επίθεση και απειλούσε τον Κασίγιας. Από το ογδόντα και μετά ο Τζόρτζεβιτς, ο Νούνιες και ο Κοβάσεβιτς λίγο έλειψε να γεμίσουν τις εξέδρες μαντίλια αποχαιρετισμού για τον Μπερντ Σούστερ.

Ο Νορβηγός διαιτητής όχι μόνο δεν χαρίστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν του χάρισε κουκούτσι. Να ξαναδεί κι αυτός το ματς για να καταλάβει ότι στο γήπεδο δεν υπήρχε μια μεγάλη ομάδα και μια μικρή. Το ματς να δει κι όχι τι γράφει το φύλλο αγώνα. Θα διαπιστώσει ότι στο γήπεδο υπήρξαν δύο μεγάλες ομάδες. Η μία ήταν η Ρεάλ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x