Γιώργος Χελάκης

Χωρίς σπονδυλική στήλη

SportDay

Ισως είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει αγώνα πρωταθλήματος χωρίς κανέναν από τους χαφ που διαθέτει. Για διάφορους λόγους βρίσκονται εκτός δράσης οι πέντε βασικοί χαφ (Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Στολτίδης, Πατσατζόγλου). Εκτός μάχης οι επίσης χαφ Αρτσούμπι και Μάρκο Νε. Οσα θα σκαρφιστεί σήμερα ο Τάκης Λεμονής και θα δούμε στο γήπεδο δεν θα έχουν προηγούμενο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η κριτική γίνεται εύκολη υπόθεση. Οσο και άδικη ταυτοχρόνως. Ο Ολυμπιακός έχει επτά χαφ εκτός μάχης. Εχει επίσης τους δύο αριστερούς μπακ εκτός μάχης.

Η νέα πειραματική σύνθεση είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να αντεπεξέλθει. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει πολλές φορές επισημανθεί το έλλειμμα πάγκου του πρωταθλητή. Πριν οι δημοσιογραφικές πένες βουτηχτούν στη χολή, ας υπολογιστεί ότι ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει δύο μεταγραφές πριν καν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα. Μόνο σημείο κριτικής, η βιαστική απόφαση να εκτίσει ο Τζόρτζεβιτς την ποινή της μιας αγωνιστικής στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη αντί γι' αυτό με τον Λεβαδειακό. Ερωτήματα -και μάλιστα αναπάντητα- προκαλούν οι τραυματισμοί του Μπράβο και του Ντομί, που καθυστερούν τόσο πολύ να αποθεραπευτούν, και του Μάρκο Νε που είναι ισόβιος τραυματίας.

Ο σκιτσογράφος της εφημερίδας κάνει χρήση της άδειάς του. Πολύ ενδιαφέρον θα είχε ένα σκίτσο του να παριστάνει τον Λεμονή σε ρόλο μαθητευόμενου μάγου...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x