Γιώργος Χελάκης

Μπράβο αντιμετώπιση...

SportDay

Η ιστορία αρχίζει από την κερκίδα που δικαιολογημένα ανησυχεί. Ο παίκτης είναι σπουδαίο όνομα, έρχεται από μεγάλη ομάδα και κοστίζει ένα τσουβάλι λεφτά. Το πιο μεγάλο τσουβάλι από όλους τους άλλους. Κοντά 1.750.000 ευρώ τον χρόνο κοστίζει ο παικταράς. Με αυτόν στην ενδεκάδα της η ομάδα αποκτά αξιόπιστο αριστερό μπακ ή και κεντρικό αμυντικό. Ο Ραούλ Μπράβο ήρθε στον Ολυμπιακό στην ιδανική ηλικία των 26 ετών. Στο παιχνίδι με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 53ο λεπτό. Οστική θλάση ήταν η επίσημη ιατρική διάγνωση. Ηταν 6/11/07. Από τότε ο Ραούλ Μπράβο πηγαινοέρχεται στο φυσικοθεραπευτήριο. Οταν πατάει χορτάρι, το κάνει με πάνινα παπούτσια. Κάθε εβδομάδα πληροφορούμαστε ότι μπαίνει επιτέλους σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και όπου να 'ναι τίθεται στη διάθεση του Λεμονή. Για να έρθει το τέλος της εβδομάδας, να παραπονεθεί ο Μπράβο για νέες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και να αποκλειστεί από την αποστολή.

Το κόστος του παίκτη σε συνδυασμό με τις επίμονες πληροφορίες για την πλούσια νυχτερινή ζωή «δαιμονίζουν» τη... φίλαθλη κοινή γνώμη. Ο Μπράβο παραπονιέται για ενοχλήσεις, οι οπαδοί δυσπιστούν θεωρώντας ότι μπορεί και να κοροϊδεύει. Οτι είναι φυγόπονος, αποφεύγει να ζοριστεί, να παίξει με «σφιγμένα δόντια».

Η πεποίθηση ότι κοροϊδεύει, ή έστω δεν ενδιαφέρεται, εδραιώνεται. Ο Τύπος τού αφιερώνει τα πρώτα πικρόχολα σχόλια. Από την ΠΑΕ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για αρκετό καιρό. Η δυσπιστία πάει να μετατραπεί σε βεβαιότητα. «Μας δουλεύει ο Ισπανός».

Πριν από λίγες μέρες (γιατί άραγε πριν από λίγες μέρες;) ο Μπράβο κάνει μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη ιατρική εκτίμηση επιβεβαιώνεται. Ο Ραούλ Μπράβο εξακολουθεί να υποφέρει από οστική θλάση. Επομένως τα ερωτήματα ανακύπτουν: αφού ο παίκτης έχει όντως πρόβλημα, γιατί η ΠΑΕ άφηνε να τον κατασπαράζουν ο αθλητικός Τύπος και οι οπαδοί; Γιατί δεν κατάφερε η ιατρική ομάδα να τον θεραπεύσει; Γιατί δεν έγινε νωρίτερα η μαγνητική τομογραφία; Σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο που η ίδια η ΠΑΕ διαχειρίζεται ένα τόσο σοβαρό και κοστοβόρο «περιουσιακό στοιχείο»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x