Stoiximan Super League

Το… μπάσιμο του Παύλου

Την πρόθεσή του να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δέκα εκατ. ευρώ γνωστοποίησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Όπως έχω πει επανειλημμένως, τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου και όχι στην τσέπη μου. Δεν τον είδα ποτέ επιχειρηματικά. Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βάλω δέκα εκατομμύρια ευρώ (10.000.000 ) για το καλό του Παναθηναϊκού, χωρίς να επιζητώ θέσεις ή αξιώματα», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ατομικά και όχι ως ΠΕΚ θα συμμετέχουν όσα από τα μέλη της «κίνησης» το επιθυμούν. Την Τετάρτη οι συνεντεύξεις Τύπου Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου. Λίγες ημέρες απομένουν για να «κλείσει», θετικά η αρνητικά, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος θα δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Την πρόθεσή του να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δέκα εκατ. ευρώ γνωστοποίησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Όπως έχω πει επανειλημμένως, τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου και όχι στην τσέπη μου. Δεν τον είδα ποτέ επιχειρηματικά. Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βάλω δέκα εκατομμύρια ευρώ (10.000.000) για το καλό του Παναθηναϊκού, χωρίς να επιζητώ θέσεις ή αξιώματα», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ατομικά και όχι ως ΠΕΚ θα συμμετέχουν όσα από τα μέλη της «κίνησης» το επιθυμούν. Την Τετάρτη οι συνεντεύξεις Τύπου Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου. Λίγες ημέρες απομένουν για να «κλείσει», θετικά η αρνητικά, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος θα δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Mπαίνει και ο Παύλος

Την πρόθεσή του να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δέκα εκατ. ευρώ γνωστοποίησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Όπως έχω πει επανειλημμένως, τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου και όχι στην τσέπη μου. Δεν τον είδα ποτέ επιχειρηματικά. Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βάλω δέκα εκατομμύρια ευρώ (10.000.000) για το καλό του Παναθηναϊκού, χωρίς να επιζητώ θέσεις ή αξιώματα», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

u>Ο καθένας μόνος του…

Στην απόφαση να ενεργήσουν ατομικά όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στο νέο πολυμετοχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, προχώρησαν χθες τα μέλη της ΠΕΚ. Αυτό προέκυψε μετά από διαφωνία που υπήρξε, σχετικά με το πόσο θα μπορούν να επεμβαίνουν στις αποφάσεις. Έτσι, με «μπροστάρη» τον Ανδρέα Βγενόπουλο, όποια μέλη της ΠΕΚ θέλουν, θα προχωρήσουν ατομικά στην αγορά μετοχών. Λεπτομέρειες αναμένονται την Τετάρτη το απόγευμα, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του «Βγενό». Παράλληλα, σε κάποια φάση της συνεδρίασης έγινε λόγος για την απόφαση των Γιαννακόπουλων, η στάση των οποίων όμως θα γίνει γνωστή μετά τη συνέντευξη Τύπου του «Τζίγκερ».

Μιλά ο Βαρδινογιάννης

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 14:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει λεπτομέρειες για το σχέδιο της πολυμετοχικότητας, τους ανθρώπους που θα «μπουν» στην ΠΑΕ και το νέο τρόπο λειτουργίας της διοίκησης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τοποθετηθεί δημοσίως και ο επικεφαλής της ΠΕΚ, Ανδρέας Βγενόπουλος, με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 17:00 στο "Πεντελικόν".

Στην Αθήνα ο Μπάγεβιτς

Μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση ενδεχόμενης συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα την Τετάρτη) θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ώστε να υπάρξει η απάντησή του στην πρόταση του «τριφυλλιού». Στην Παιανία υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης, η οποία πηγάζει από το γεγονός ότι ο «Ντούσκο» δέχτηκε να μιλήσει και να συναντηθεί προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων». Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον Άρη, ο Μπάγεβιτς δεν φαίνεται ότι θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να αποδεσμευτεί. Πάντως, ό,τι είναι να γίνει, θα συμβεί άμεσα, αφού ο χρόνος πιέζει την ομάδα για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x