Stoiximan Super League

Δυσκολεύει του Ντούσαν

Παρά την επιθυμία Παναθηναϊκού και Ντούσαν Μπάγεβιτς να συνεργαστούν, εμπόδια προκύπτουν από την πλευρά του Άρη, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Σερβοέλληνα τεχνικό. «Εγώ θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα φέρει αντίρρηση ο Άρης», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ημέρα εξελίξεων η σημερινή, στις 14:00 θα μιλήσει ο Τζίγκερ και στις 17:00 ο Βγενόπουλος, με θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Μια «ανάσα» από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Νίλσον, για ένα χρόνο, βρίσκεται το «τριφύλλι». Τίτλοι τέλους για τον Έκι Γκονζάλες, ο οποίος αναχώρησε χθες για την πατρίδα του. «», δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στη «SportDay».

Παρά την επιθυμία Παναθηναϊκού και Ντούσαν Μπάγεβιτς να συνεργαστούν, εμπόδια προκύπτουν από την πλευρά του Άρη, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Σερβοέλληνα τεχνικό. «Εγώ θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα φέρει αντίρρηση ο Άρης», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ημέρα εξελίξεων η σημερινή, στις 14:00 θα μιλήσει ο Τζίγκερ και στις 17:00 ο Βγενόπουλος, με θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Μια «ανάσα» από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Νίλσον, για ένα χρόνο, βρίσκεται το «τριφύλλι». Τίτλοι τέλους για τον Έκι Γκονζάλες, ο οποίος αναχώρησε χθες για την πατρίδα του. «Μπορούμε ενωμένοι», δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στη «SportDay».

Εμπόδια για Μπάγεβιτς

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς πραγματοποιήθηκε χθες και στις δύο πλευρές υπήρξε ταύτιση απόψεων. Ουσιαστικά, οι δύο άνδρες συμφώνησαν στο ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να εκδηλώνει την επιθυμία να δουλέψει στον Παναθηναικό, αλλά με μία προϋπόθεση… «Εγώ θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα φέρει αντίρρηση ο Άρης. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, άρα θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα μου». Αυτά ήταν τα λόγια του Ντούσαν στον «Τζίγκερ». Ωστόσο φαίνεται δύσκολο να συνεργαστούν οι δύο πλευρές, καθώς ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, μιλώντας στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ", ξεκαθάρισε ότι δεν παραχωρείται ο Σερβοέλληνας τεχνικός ούτε με 100 εκατ. ευρώ.

Ημέρα εξελίξεων

Σημαντική ημέρα όσον αφορά τα διοικητικά του συλλόγου θα είναι η σημερινή. Στις 14:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην Παιανία, στην οποία θα αναλύσει το σχέδιο του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, και το νέο τρόπο λειτουργίας στην ομάδα. Ακολούθως, στις 17:00, θα μιλήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν». Ο ιδρυτής της ΠΕΚ θα αναφερθεί στη συμμετοχή του(του ιδίου αλλά και κάποιων συνεργατών του) στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί.

Τα βρίσκει με Νίλσον

Πάρα πολύ κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μίκαελ Νίλσον βρίσκονται οι «πράσινοι». Οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και η μοναδική διαφωνία δεν αφορούσε το οικονομικό, αλλά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Παναθηναϊκός εμμένει στη μονοετή διάρκεια, τη στιγμή που ο Σουηδός επιθυμεί διετές, αλλά μάλλον θα συμφωνήσει για ένα χρόνο, ώστε να φύγει ήσυχος για την προετοιμασία της εθνικής του ομάδας, ενόψει EURO. Οι ετήσιες απολαβές του ακραίου μπακ θα κυμαίνονται στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Τίτλοι τέλους για Έκι

Μετά από 4,5 χρόνια, με καλές και κακές στιγμές, ο Έκι Γκονζάλες αποχαιρέτησε χθες τη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. Όπως έγινε γνωστό από το στενό κύκλο του «Έκι», δεν πρόκειται να συνεχίσει σε άλλο ελληνικό σύλλογο και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ. Μοναδικό ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ευρώπη, είναι να έρθει μια εξαιρετική πρόταση από την Ισπανία ή την Ιταλία. Τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναικό, ώστε να είναι φιλικό το διαζύγιο, έχει αναλάβει ο αδερφός του Αργεντινού μέσου, Μάρτιν.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x