Stoiximan Super League

Στα «πράσινα» ο Μελίσσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Μελίσσης. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και ήδη βρίσκεται στην Αθήνα για την τυπική ολοκλήρωση του θέματος. Το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ συν τον Φίλιππο Δάρλα ως έμψυχο αντάλλαγμα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Πέραν αυτού, την αποστολή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, ανακοίνωσε ο Χενκ Τεν Κάτε. Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον και όπως αναμενόταν, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Ο μάγκας, ο έτοιμος και ο αργοπορημένος», γράφει στο

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Μελίσσης. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και ήδη βρίσκεται στην Αθήνα για την τυπική ολοκλήρωση του θέματος. Το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ συν τον Φίλιππο Δάρλα ως έμψυχο αντάλλαγμα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Πέραν αυτού, την αποστολή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, ανακοίνωσε ο Χενκ Τεν Κάτε. Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον και όπως αναμενόταν, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Ο μάγκας, ο έτοιμος και ο αργοπορημένος», γράφει στο www.sport-fm.gr ο «Βάλε με μέσα».

Στην Παιανία ο Μελίσσης

Το όνομα του Χρήστου Μελίσση είχε ακουστεί προ καιρού ως υποψήφιο για τον Παναθηναϊκό. Μόνο που εκείνη την χρονική περίοδο τοσο οι «πράσινοι», όσο και ο ΠΑΟΚ διέψευδαν οποιαδήποτε πρόταση, ακόμη και ενδιαφέρον για τον 26χρονο αμυντικό. Εκ του αποτελέσματος, όμως, φάνηκε πως όχι μόνο υπήρχε… φλερτ από πλευράς «τριφυλλιού», αλλά βάσει των τελευταίων εξελίξεων- μετουσιώθηκε σε… γάμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σέντερ μπακ των Θεσσαλονικιών τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του θεωρείται δεδομένη. Το κόστος της ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Φίλιππου Δάρλα στην ομάδα του Σάντος. Ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να κλείσει οριστικά το θέμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως, στην Παιανία σκέφτονται ακόμη μια απόκτηση αμυντικού, η οποία πιθανότατα να μη ξεφύγει οικονομικά...

Χωρίς Κλέιτον με Ντιναμό

Την αποστολή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, ανακοίνωσε ο Χενκ Τεν Κάτε. Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Σίλβα Κλέιτον, ο Ντάμε Εντόι και όπως αναμενόταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι λίγες μέρες στην ομάδα. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκονται οι Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ολλανδός τεχνικός είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Νίλσον, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ρουκάβινα, Σιόντης, Μάντζιος, Σάλπιγγίδης, Γκούμας, Σαριέγκι, Μάτος, Σιμάο, Τζιώλης, Καραγκούνης, Νίνης, Ίβανσιτς και Χριστοδουλόπουλος.

Προετοιμασία για Champions League

Σε ρυθμούς… σεντονιού κινούνται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δίνουν την Τετάρτη τον πρώτο τους αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας και ο Χενκ Τεν Κάτε προετοιμάζει τους παίκτες του γι’ αυτή την αναμέτρηση. Ο Ολλανδός τεχνικός κάνει τα πλάνα του και πάνω-κάτω έχει κατασταλάξει στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί η ομάδα του. Το σύστημα που έχει αποφασίσει είναι το 4-2-3-1.

Με αυτά που έχει δείξει ο Τεν Κάτε, η σύνθεση του «τριφυλλιού» αναμένεται να είναι η εξής: Εκτός απροόπτου, αυτός που θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν ο Βύντρα με τον Σαριέγκι, το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Νίκος Σπυρόπουλος και το δεξί ο Γκάμπριελ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμάο και Μάτος. Γρίφος αποτελεί το ποιος θα καταλάβει την δεξιά πλευρά αφού ο Κλέιτον που προοριζόταν γι’ αυτήν την θέση, έμεινε εκτός αποστολής. Την αριστερή θα καλύψει ο Ίβανσιτς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι Μάντζιος και πίσω από αυτόν θα βρίσκεται ο Καραγκούνης ή ο Νίνης.

*Φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών "έκλεισε'' ο Παναιθηναϊκός. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου την Παρασκευή, 8 Αυγούστου στις 19:30.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x