Stoiximan Super League

«Βόμβα» με Ρεκόμπα στη Νέα Σμύρνη!

«Βόμβα» μεγατόνων έσκασε στην Πλατεία! Όπως πρώτος μετέδωσε ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πανιώνιος βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αλβάρο Ρεκόμπα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν πως η οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι πολύ κοντά! Ο 32χρονος Ουρουγουανός σούπερ-σταρ, με πολυετή θητεία και αξιοζήλευτη καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ίντερ, θα υπογράψει για δύο χρόνια, με ετήσιες απολαβές κοντά σε 1εκατ. ευρώ. Το βράδυ της Κυριακής (7/9, 23:00) θα βρίσκεται στη χώρα μας και τη Δευτέρα θα "σμίξει" με τον Λάμπρο Χούτο, παλαιότερα συμπαίκτη του στην Ίντερ. δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Φάνης Γαλλής στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Βόμβα» μεγατόνων έσκασε στην Πλατεία! Όπως πρώτος μετέδωσε ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πανιώνιος βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αλβάρο Ρεκόμπα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν πως η οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι πολύ κοντά! Ο 32χρονος Ουρουγουανός σούπερ-σταρ, με πολυετή θητεία και αξιοζήλευτη καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ίντερ, θα υπογράψει για δύο χρόνια, με ετήσιες απολαβές κοντά σε 1εκατ. ευρώ. Το βράδυ της Κυριακής (7/9, 23:00) θα βρίσκεται στη χώρα μας και τη Δευτέρα θα "σμίξει" με τον Λάμπρο Χούτο, παλαιότερα συμπαίκτη του στην Ίντερ. Το στόρι της συμφωνίας με τον έμπειρο παίκτη. «Δώρο στον κόσμο του Πανιωνίου ο Ρεκόμπα», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Φάνης Γαλλής στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (1 Σεπτέμβρη), ο Πανιώνιος είχε όλο το δικαίωμα να αποκτήσει τον «Κινέζο». Και αυτό διότι το συμβόλαιο του παίκτη είχε λήξει από τις 30/6 και βρισκόταν χωρίς ομάδα. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» εκμεταλλεύτηκαν την παράταση που είχε δώσει η ΕΠΟ για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών ως τις 15/9 και με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησε με τον διεθνή άσο.

Από την πλευρά των Νεοσμυρνιοτών η είδηση επιβεβαιώνεται, αλλά είναι επιφυλακτικοί μέχρι η υπόθεση ολοκληρωθεί οριστικά: «Η Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία (και μόνο), με τον ποδοσφαιριστή Αλβάρο Ρεκόμπα. Ευελπιστούμε να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε και να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του στον Σύλλογό μας τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου.

To who is who του Ρεκόμπα:

Πλήρες Όνομα: Αλβάρο Αλεξάντερ Ρεκόμπα Ριβέρο
Ημ. Γέννησης: 17 Μαρτίου 1976 (32 ετών)

Η καριέρα του «Κινέζου» με αριθμούς:

1993-95: Ντανούμπιο 31συμμ. 32 γκολ
1996-97: Νασιονάλ 27συμμ. 30 γκολ
1997-1999: Ίντερ 9 συμμ. 3 γκολ
1999: Βενέτσια(δανεικός) 19 συμμ. 11 γκολ
1999-2007: Ίντερ 167 συμμ. 50 γκολ
2007-2008: Τορίνο 22 συμμ. 1 γκολ

* Με την εθνική Ουρουγουάης έχει αγωνιστεί 69 φορές και έχει πετύχει 11 γκολ.

Δείτε τον Ρεκόμπα εν δράσει:



Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x