Stoiximan Super League

«Δώρο του Τσακίρη ο Ρεκόμπα»

«Ένα δώρο» του Κωνσταντίνου Τσακίρη προς τον κόσμο του Πανιωνίου και την ΠΑΕ, χαρακτήρισε ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, Φάνης Γαλλής, τη μεταγραφή του Αλβάρο Ρεκόμπα, μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ιστορία και το έχει αποδείξει», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «κυανέρυθρων» για τον Ουρουγουανό άσσο, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι μία κίνηση με πολλαπλά οφέλη για τον Πανιώνιο, τα νέα παιδιά, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

«Ένα δώρο» του Κωνσταντίνου Τσακίρη προς τον κόσμο του Πανιωνίου και την ΠΑΕ, χαρακτήρισε ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, Φάνης Γαλλής, τη μεταγραφή του Αλβάρο Ρεκόμπα, μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ιστορία και το έχει αποδείξει», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «κυανέρυθρων» για τον Ουρουγουανό άσσο, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι μία κίνηση με πολλαπλά οφέλη για τον Πανιώνιο, τα νέα παιδιά, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Ο νεός πρόεδρος του Πανιωνίου μίλησε για την μεγαλύτερη κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει ο Πανιώνιος στην ιστορία του, αυτή του Αλβάρο Ρεκόμπα, με τον Γαλλή να χαρακτηρίζει αυτή τη μεταγραφή ως «δώρο του Τσακίρη στον Πανιώνιο»
«Είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, έχει γράψει την δική του ιστορία τόσο στο πανευρωπαϊκό όσο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια κίνηση του Τσακίρη από τον Ιούνιο, για την οποία ήμουν ενήμερος για τις εξελίξεις. Για ένα διάστημα όμως δεν υπήρξε καμία εξέλιξη και θεωρούσα ότι δεν θα προχωρούσε. Δεν το θεωρούσα εύκολο. Δείχνει όμως ότι θα έχει αίσιο τέλος. Θα ήθελα να τη θεωρήσετε ως ένα δώρο του Τσακίρη σε όλη την ΠΑΕ. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε, ειδικά τα νέα παιδιά, αλλά και όλη την ομάδα. Όσο για τον Χούτο, μπορεί να τον βοηθήσει πολύ»

Ο Γαλλής σχολίασε και την ενδεχόμενη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του προπονητή, αλλά πέραν αυτού ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, τις οποίες χρίζει προσοχής.
«Συναντήθηκα με τον Λίνεν για να δείξω την εκτίμησή μου και τις πραγματικές προθέσεις μου. Του είπα ότι προτίθεμαι να συζητήσω για ανανέωση το καλοκαίρι. Εκείνος με ευχαρίστησε, χαμογέλασε και είπε ‘πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε’. Αλλά όχι το προσεχές διάστημα. Άλλωστε, έχει ακόμα δύο χρόνια διάρκεια. Ως προτεραιότητα κρίνω να συζητήσουμε με τους αρχηγούς και τον προπονητή τον αρχικό σχεδιασμό. Επίσης πρέπει να δω τους φυσιοθεραπευτές, το πώς λειτουργούν, καθώς και να κοιτάξουμε τα έξοδα της ΠΑΕ, για να έχουμε καλύτερα οικονομικά»

Ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου έθιξε και τα πλέον σημαντικά θέματα για την ομάδα, που δεν είναι άλλα από το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο, λέγοντας πως και τα δύο έχουν πλέον δρομολογηθεί.
«Η ομάδα έχει βρει το σπίτι της. Το προπονητικό δεν είναι ακόμη έτοιμο με όλες τις ανέσεις, ας πούμε δεν έχουμε σταθερή τηλεφωνία, κλιματισμό και πλήρη φωτισμό. Είμαστε όμως ευτυχισμένοι, η ομάδα έχει ησυχάσει με όλο το γυρολόι που είχε και προπονούταν σε γήπεδα αμφιβόλου ποιότητας, με αποτέλεσμα να κάποιους τραυματισμούς και να μην μπορεί να δουλέψει σωστά ο προπονητής. Όσο για το γήπεδο, εδώ και κάποιους μήνες είναι στα χέρια μελετητών. Όσο καλύτερα μελετηθεί, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα, αισθητικά και λειτουργικά. Αφουγκραζόμαστε όλες τις ανάγκες του συλλόγου, προσπαθούμε να τα χωρέσουμε όλα και παράλληλα να είμαστε συμβατοί με τον 21ο αιώνα. Θα περιμένουμε το τέλος της μελέτης για να προχωρήσουμε»

Οι πρώτες εντυπώσεις του σαν πρόεδρος; «Είναι μια εξέλιξη που με τιμά. Τον Πανιώνιο τον έχω υπηρετήσει από πολλά πόστα. Ήμουν έφορος της ομάδας το 76’, με τον Δέδε ποδοσφαιριστή, που τώρα είμαστε μαζί στη διοίκηση, αλλά και σαν αντιπρόεδρος, από το 79’. Είμαι ο μόνος εν ζωή ιδρυτής της ΠΑΕ Πανιώνιος. Είναι συγκινητικό, με τιμά ιδιαίτερα»

Ο Γαλλής ανέλυσε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο να αναλάβει αυτό το πόστο, καθώς και τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει με τη νέα του αυτή ιδιότητα.

«Έκανα δεκτή την πρόταση γιατί το θεώρησα ανάγκη. Είναι ανάγκη γιατί ο κύριος Τσακίρης έχει οικογένεια και προσωπικές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα έτρεχε για την ΠΑΕ όλο το πλέγμα των εταιριών του Πανιωνίου και άλλα έργα όπως οι μελέτες για το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Είχε όλο το βάρος των αποφάσεων και των κινήσεων. Δεν μπορούσε όμως να ασχολείται με την καθημερινότητα που, δυστυχώς, πρέπει να ασχοληθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Αυτό θα κάνω εγώ, θα ασχοληθώ με την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα με σημασία στις λεπτομέρειες, ώστε να έχει καλύτερη οργάνωση. Οι πρώτες μου κινήσεις; Να συναντηθώ με όλους τους ανθρώπους, να εξετάσουμε τα πάντα από την αρχή και να τα στήσουμε από νέα βάση, εξαλείφοντας τα όποια προηγούμενα αρνητικά»

Τέλος, του ζητήθηκε να σχολιάσει και την πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Τσακίρη να δημιουργήσει εταιρία συμμετοχών με όνομα «Σμύρνη 1890»
Τα λόγια του Γαλλή για αυτή την πρωτοβουλία ήταν τα εξής: «Αυτή η κίνηση δείχνει ποιος είναι ο Τσακίρης. Θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν ότι μια σύμβαση με το γήπεδο θα μπορούσε να του φέρει προσωπικά οφέλη. Με αυτή όμως την κίνηση, όποιος θέλει αγοράζει τις μετοχές από τη ‘Σμύρνη’, άρα όποιο κέρδος υπάρχει στον Πανιώνιο από οποιαδήποτε πηγή εσόδων, όλη η διαδικασία- παραγωγή χρήματος καταλήγει στη ‘Σμύρνη’, η οποία στην ουσία επιστρέφει τα κέρδη στην ΠΑΕ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x