Ελλάδα

60 εκατ. δολάρια για Κόμπε!

Τα όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στους Αμερικανούς δημοσιογράφους, κατά την παρουσία των τελευταίων στη χώρα μας για χάρη του Τζος Τσίλντρες, και σχετίζονταν με νέο χτύπημα του Ολυμπιακού από το χώρο του ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι, δεν πέρασαν στα ψιλά. Αμερικανικά και ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης αναπαράγουν την είδηση ότι τα αφεντικά των «ερυθρολεύκων» είναι έτοιμα να προσφέρουν στον σούπερ σταρ των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 60 εκατ. δολάρια!

Τα όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στους Αμερικανούς δημοσιογράφους, κατά την παρουσία των τελευταίων στη χώρα μας για χάρη του Τζος Τσίλντρες, και σχετίζονταν με νέο χτύπημα του Ολυμπιακού από το χώρο του ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι, δεν πέρασαν στα ψιλά. Αμερικανικά και ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης αναπαράγουν την είδηση ότι τα αφεντικά των «ερυθρολεύκων» είναι έτοιμα να προσφέρουν στον σούπερ σταρ των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 60 εκατ. δολάρια! Ολυμπιακός εναντίον ΕΣΑΚΕ. «Μύλος» με Μασιγιάουσκας.

Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα προχωρούν περαιτέρω το θέμα, αφού παρουσιάζουν αναλυτικά τους όρους του συμβολαίου που πρόκειται να προσφέρουν οι Αγγελόπουλοι στην «Black mamba». Σύμφωνα με αυτά τα Μέσα, στον Κόμπε θα προταθεί τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 60 εκατ. δολάρια (καθαρά) και με τον παίκτη να διατηρεί το δικαίωμα να φύγει ξανά για την πατρίδα του στο τέλος της κάθε σεζόν. Στο συμβόλαιο περιλαμβάνονται μια υπερπολυτελής βίλα, προσωπικός μπάτλερ, αυτοκίνητο και οδηγός, σκάφος με πλήρωμα πληρωμένο και τα δίδακτρα των παιδιών του!

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x