Stoiximan Super League

Αντωνιάδης: «Όλα για την πρόκριση»

Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ την πρόκριση και «Θα τα δώσουμε όλα το βράδυ της Τρίτης για την κατακτήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνιάδης, απαντώντας στις ερωτήσεις των φοιτητών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. «Ειδικά από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο που θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο του γήπεδο, θα είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα» ήταν το σχόλιό του για το αύριο της ομάδας, ενώ ερωτηθείς για το έργο του Χενκ Τεν Κάτε στην ομάδα, κατέληξε: «Ο Τεν Κάτε κάνει επιστημονική προπόνηση, πολύ υψηλού επιπέδου». «», είπε ο Χενκ Τεν Κάτε στους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ την πρόκριση και «Θα τα δώσουμε όλα το βράδυ της Τρίτης για την κατακτήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνιάδης, απαντώντας στις ερωτήσεις των φοιτητών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. «Ειδικά από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο που θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο του γήπεδο, θα είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα» ήταν το σχόλιό του για το αύριο της ομάδας, ενώ ερωτηθείς για το έργο του Χενκ Τεν Κάτε στην ομάδα, κατέληξε: «Ο Τεν Κάτε κάνει επιστημονική προπόνηση, πολύ υψηλού επιπέδου». «Το μυαλό στην Ξάνθη», είπε ο Χενκ Τεν Κάτε στους παίκτες.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του κ. Αντωνιάδη στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ:

«Ευελπιστούμε όλοι, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές ότι θα πάρουμε την πρόκριση στο ματς με την Ανόρθωση. Θα τα δώσουμε όλα το βράδυ της Τρίτης για την πρόκριση. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτα, όμως είναι η αναμέτρηση με την Ξάνθη, το οποίο είναι παραδοσιακά πολύ δύσκολο. Όσον αφορά την Ανόρθωση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι διοικητικά και όχι αγωνιστικά. Θέλει πολύ προσοχή γιατί σε κάθε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ βάζει δύο με τρία γκολ, ακόμα και σε ομάδες όπως η Ίντερ και η Βέρντερ Βρέμης. Οπότε αυτό δεν είναι συμπτωματικό».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:

«Το χειρότερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ήταν αυτό στην Κύπρο με την Ανόρθωση. Ο ΠΑΟ έχει κάνει και σπουδαία παιχνίδια φέτος, όπως με Βέρντερ και Ίντερ στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν πάει καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά είμαστε όλοι αισιόδοξοι, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές ότι ο ΠΑΟ θα βρει το δρόμο του. Αντιμετωπίσαμε στα ίσα, ομάδες όπως η Ίντερ και η Βέρντερ, οι οποίες διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ. Παίξαμε πολύ έξυπνα, έτσι ακριβώς όπως έπρεπε και πήραμε δυο πολύ μεγάλα αποτελέσματα, εκτός έδρας».

«Ειδικά από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο που θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο του γήπεδο θα είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα
».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ:

«Ο Τεν Κάτε κάνει επιστημονική προπόνηση, πολύ υψηλού επιπέδου. Προέρχεται από μια μεγάλη ποδοσφαιρική ‘σχολή’, αυτή της Ολλανδίας. Το θεωρεί αυτονόητο να μιλά δημοσίως για την απόδοση των παικτών του, είναι μέρος της νοοτροπίας που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από αυτές τις χώρες. Υπάρχει καλή συνεργασία και καθημερινές επαφές των ανθρώπων της διοίκησης με τον προπονητή. Δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων μεταξύ της διοίκησης και του κ. Τεν Κάτε. Αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πετυχαίνουν πάντα όλες οι μεταγραφές. Υπάρχουν και ατυχίες σε έναν προγραμματισμό. Οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί τον Γενάρη σύμφωνα με τις ανάγκες του συλλόγου και τις εισηγήσεις του κ. Τεν Κάτε σε συνεργασία με τη διοίκηση».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΝΗ:

«Ο Νίνης είναι ένα αυθεντικό ταλέντο. Τον πρώτο χρόνο επί Μουνιόθ χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα να καταπονηθεί ο οργανισμός του και τελικά να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Την περσινή περίοδο, ο Πεσέιρο δεν τον χρησιμοποιούσε και αυτό του έκανε ζημιά στη φυσική του κατάσταση. Στα τελευταία ματς αγωνίζεται ως αλλαγή, όμως δεν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σταδιακά».

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

«Μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπα πως ‘αυτή είναι μια μαύρη μέρα για τον Παναθηναϊκό’, αναφερόμενος στα επεισόδια που έλαβαν χώρα. Δε μπορούσα να τους επαινέσω. Για παράδειγμα, με τον Ολυμπιακό εκεί που ήμασταν καλύτεροι και υπερείχαμε, άναψαν φωτιά και διακόπηκε το παιχνίδι. Η βία είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα, όχι αθλητικό. Αυτά συμβαίνουν, δυστυχώς, σε όλα τα ελληνικά γήπεδα ακόμη και τώρα, που δεν υπάρχουν αντίπαλοι οπαδοί. Αυτοί που κάνουν τα επεισόδια είναι η μειοψηφία. Στη Λάρισα είχαμε 500 φιλάθλους εκ των οποίων τα επεισόδια τα έκαναν οι 15».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

«Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ‘ελληνοκεντρικό πρωτάθλημα’. Οι ελληνικές ομάδες προτιμούν μέτριους ξένους ποδοσφαιριστές, από το να στηρίξουν τους Έλληνες παίκτες. Αυτό συμβαίνει για οικονομικούς λόγους, χρειάζεται να φτιαχτούν σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν. Οι υποδομές στη Ελλάδα πρέπει να δουλεύουν περισσότερο επαγγελματικά, γι’ αυτό οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου οφείλουν να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Μετά την κατάκτηση του EURO 2004 δεν έγινε σωστή διαχείριση αυτής της επιτυχίας».

Κάποιοι από τους παίκτες που θα έβαζε στην κορυφαία 11αδα όλων των εποχών: «Οικονομόπουλος ή Σαργκάνης, Δομάζος, Παπαϊωάννου, Γκαϊντατζής, Καψής, Ελευθεράκης, Μποτίνος, Κρητικόπουλος, Κούδας, Σαραβάκος»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΣΑΠ:

«Είμαι μέλος του ΠΣΑΠ από το 1976 ενώ έγινα πρόεδρος το 1980. Είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για μένα, μπορώ να πω ότι ο ΠΣΑΠ είναι σαν ‘δικό μου παιδί’. Η ιδέα της ίδρυσης του ΠΣΑΠ γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο, όταν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αδικούνταν από τους παράγοντες των ομάδων».

Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x