Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Επίθεση Πατέρα κατά Κόκκαλη

Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, εξαπέλυσε ο ομόλογός του της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, με αφορμή τη δήλωση του πρώτου περί ατιμωρησίας των αντιπάλων της ομάδας του. «Οι αντιαθλητικές ενέργειες πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προστατευθούν όχι μόνο οι "ακριβοί" και παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι οι αθλητές και η υγεία τους», τονίζει και προσθέτει: «Προκαλεί εντύπωση η ανεπιτυχής προσπάθεια νομιμοποίησης των "επιτευγμάτων" του Ολυμπιακού τα τελευταία 13 χρόνια. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δει τα αμέτρητα "ανθρώπινα λάθη" της διαιτησίας αυτής της περιόδου», και καταλήγει: «Συμφωνούμε μόνο σε ένα: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ». .

Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, εξαπέλυσε ο ομόλογός του της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, με αφορμή τη δήλωση του πρώτου περί ατιμωρησίας των αντιπάλων της ομάδας του. «Οι αντιαθλητικές ενέργειες πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προστατευθούν όχι μόνο οι "ακριβοί" και παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι οι αθλητές και η υγεία τους», τονίζει και προσθέτει: «Προκαλεί εντύπωση η ανεπιτυχής προσπάθεια νομιμοποίησης των "επιτευγμάτων" του Ολυμπιακού τα τελευταία 13 χρόνια. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δει τα αμέτρητα "ανθρώπινα λάθη" της διαιτησίας αυτής της περιόδου», και καταλήγει: «Συμφωνούμε μόνο σε ένα: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ».

Η ανακοίνωση:

«Η χθεσινή προκλητική δήλωση του κ. Σ. Κόκκαλη εγκαταλείπει την γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί "ανθρώπινων λαθών" της διαιτησίας ως προς ένα θέμα που έθιξε τα συμφέροντα της. Προφανώς εννοεί ότι ο καταλογισμός ανύπαρκτων πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και ο μη καταλογισμός υπαρκτών πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού εξακολουθούν να αποδίδονται σε "ανθρώπινα λάθη".

Οι αντιαθλητικές ενέργειες πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προστατευθούν όχι μόνο οι "ακριβοί" και παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι οι αθλητές και η υγεία τους.

Από την συγκεκριμένη αρχή δεν εξαιρούνται οι αντιαθλητικές ενέργειες ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπενθυμίζουμε "μαρκαρίσματα" ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στους πρόσφατους αγώνες του με τη Λάρισα και την Ξάνθη που έμειναν ατιμώρητα.

Τέλος προκαλεί εντύπωση η ανεπιτυχής προσπάθεια νομιμοποίησης των "επιτευγμάτων" του Ολυμπιακού τα τελευταία 13 χρόνια. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δει τα αμέτρητα "ανθρώπινα λάθη" της διαιτησίας αυτής της περιόδου και τις προκλητικές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας ή συγχαρητηρίων ανάλογα με τη περίσταση (βλ. πρόσφατη ανακοίνωση αποχώρησης Γκαγκάτση και επί-"βράβευση" Γερμανάκου).

Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Σ. Κόκκαλη μόνο ως προς το "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"
».

Δεδομένη η παράταση

Δεν έπεσαν από τα σύννεφα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, αφού η απόφαση του ΣτΕ ήταν αναμενόμενο ότι θα είναι αρνητική. Στην πολυσέλιδη απόφαση αναφέρεται η δυνατότητα να γίνει το γήπεδο χωρίς το εμπορικό κέντρο, κάτι που ήταν και το βασικό αίτημα των 130 πολιτών και του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο το σκεπτικό της απόφασης θα μελετηθεί από τον Παναθηναϊκό και μετά θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους. Κάποια πράγματα ωστόσο που θεωρούνται δεδομένα είναι τα εξής:

-Η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού πάει πίσω τρία-τέσσερα χρόνια.

-Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει πρωτοβουλία από τον δήμο, ο οποίος κατέθεσε και την πρόταση της Διπλής Ανάπλασης.

-Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο δήμος θα επιμείνουν για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό και δεν τίθεται θέμα να γίνει αλλού.

Πλέον, αναμένεται συνάντηση μεγαλομετόχων της ΠΑΕ και ενημέρωση για τις εξελίξεις στο γήπεδο, ενώ θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να αγοραστεί η έκταση του Βωβού. Ταυτόχρονα, αναμένεται η αντίδραση του Βωβού, ενώ η απόφαση (εκδικάζεται στις 6 Μαρτίου)δεν αναμένεται πριν από την άνοιξη του 2010.

Κρατάει Νίλσον, «δένει» Σιμάο

Στην απόφαση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μίκαελ Νίλσον προχώρησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Το υπάρχον συμβόλαιο του Σουηδού μπακ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και χθες ο παίκτης ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ομάδας. Ο Νίλσον θέλει και ο ίδιος να παραμείνει στο «τριφύλλι» και σήμερα που θα συναντηθεί με τον Αντωνίου αναμένεται να τα βρουν. Αξίζει να αναφερθεί ότι αν όλα πάνε καλά, η επόμενη σεζόν θα είναι η 5η του «Μάικ» στον σύλλογο, κάτι που τον καθιστά από τους παλαιότερους στο υπάρχον ρόστερ. Την ίδια ώρα, οι εμφανίσεις του Σιμάο δεν περνούν απαρατήρητες από τους διοικούντες τον Παναθηναικό και η ρήτρα του Μοζαμβικανού μέσου θα ανέβει, από τα έξι εκατ, στα δέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x