Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Έδωσαν τα χέρια, αλλά…

Η συμφωνία ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνομιλήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες με τον Ισπανό τεχνικό και όλα δείχνουν πως η ανανέωση του συμβολαίου είναι προ των πυλών. Η διένεξη, όμως, του Βάσκου με τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι πολύ πιθανό να… τινάξει στον αέρα τα πάντα! Κίνηση για την παραμονή του Αργεντινού στο λιμάνι ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Στην

Η συμφωνία ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνομιλήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες με τον Ισπανό τεχνικό και όλα δείχνουν πως η ανανέωση του συμβολαίου είναι προ των πυλών. Η διένεξη, όμως, του Βάσκου με τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι πολύ πιθανό να… τινάξει στον αέρα τα πάντα! Κίνηση για την παραμονή του Αργεντινού στο λιμάνι ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Στην αποστολή ο Τοροσίδης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Πόρτα» από τον Λουτσιάνο Γκαλέτι σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. «Δεν το κουνάω από τον Ολυμπιακό», δήλωσε σε Μέσο της Βραζιλίας ο Ντιόγο. Σοβαρά επεισόδια με πέτρες στο παιχνίδι Νέων ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός!

Σε μια λεπτή κλωστή…

Το μείζον θέμα της παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό συνεχίζει να απασχολεί τους ιθύνοντες. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της SportDay, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη ένα χρόνο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνομιλήσει με τον Βάσκο και έχουν καταλήξει από κοινού στην άποψη ότι αμφότερες οι πλευρές μπορούν να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου. Όλο το παρασκήνιο της καθυστερημένης υπογραφής του συμβολαίου δεν έγκειται στο οικονομικό κομμάτι ή στην οικογένεια του πρώην προπονητή της Εσπανιόλ.

Ο Βαλβέρδε θέλει να μείνει. Πολύ περισσότερο μετά τις «εγγυήσεις» που έχει πάρει από τον πρόεδρο, σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και τις κινήσεις που ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν. Το μοναδικό «αγκάθι», που μπορεί να φέρει… τούμπα την υπόθεση, είναι ο πρόσφατος διαπληκτισμός του προπονητή με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Αρχικά, ο Κόκκαλης έδωσε το δίκιο στον κόουτς, αλλά η αδικαιολόγητη- κατά τον ίδιο- κίνησή του να δώσει συνέχεια το θέμα και να αφήσει τον Αργεντινό εκτός ομάδας, εκνεύρισε τον ισχυρό άντρα των Πειραιωτών. Πόσο μάλλον, μετά το «ο Λέτο τελείωσε, δεν ξαναπαίζει» που φαίνεται να έλεγε ο Ισπανός στου Ρέντη. Το έμαθε ο Σωκράτης και έγινε έξω φρενών!

Επομένως, η εξέλιξη αυτή φαίνεται να… τρενάρει την ανακοίνωση της συμφωνίας. Κόκκαλης και Βαλβέρδε θα τα ξαναπούν μετά το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση. Αν το τελευταίο επεισόδιο δεν είχε συμβεί, η επισημοποίηση της παραμονής του Βάσκου θα τελείωνε το αργότερο την ερχόμενη Τετάρτη. Με τα σημερινά δεδομένα, όμως, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και ουσιαστικά νέα θα προκύψουν ίσως και σε ένα μήνα. Αν ο προπονητής συνεχίσει και τραβήξει την υπόθεση Λέτο τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ο παίκτης τυγχάνει να είναι το αγαπημένο παιδί του αφεντικού και εκείνος είναι που αποφασίζει… Πρωτοβουλίες άλλων για θέματα που απασχολούν την ομάδα του και την ομαλή λειτουργία της δεν δέχεται…

Κίνηση παραμονής Λέτο

Ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του Σεμπαστιάν Λέτο προβληματίζει όχι μόνο τον Ολυμπιακό αλλά και τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» έδωσαν το «ok» για το δανεισμό του στην Ελλάδα, προκειμένου να βελτιωθεί αγωνιστικά και να πάρει συμμετοχές στα πόδια του. Τα όσα συμβαίνουν, όμως, τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά, με την… καραντίνα που τον έχει βάλει ο Βαλβέρδε, σαφώς και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα της παραμονής του Αργεντινού. Αν και εφόσον ο προπονητής τον επαναφέρει στις προπονήσεις και του δώσει παιχνίδια, τότε οι ιθύνοντες θα χτυπήσουν και πάλι την πόρτα της αγγλικής ομάδας και θα ζητήσουν την παράταση του δανεισμού του για ακόμη ένα χρόνο.

Με «Τόρο» στην Τούμπα

Στα αγωνιστικά, ο Τοροσίδης που προπονήθηκε σήμερα αναμένεταινα ξεκινήσει στο ντέρμπι και θα προτιμηθεί σε ρόλο δεξιού μπακ. Ο Πάντος θα πάει αριστερά, με αμυντικό δίδυμο στα στόπερ τους Ζεβλάκοφ- Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο Λεονάρντο αριστερά, ο Όσκαρ δεξιά, κεντρικά χαφ θα μείνουν οι Ντουντού και Πατσατζόγλου και επιθετικό δίδυμο οι Μπελούτσι, Ντάρμπισαϊρ (ή Μήτρογλου).

Αν, όμως, ο διεθνής άσος δεν καταφέρει να παίξει, αυτομάτως στα δεξιά θα μετατοπιστεί ο Πάντος, αριστερά ο Λεονάρντο και ο Τζόρτζεβιτς θα κληθεί να βγάλει εις πέρας το ρόλο του αριστερού χαφ…

Νέο «όχι» του Γκαλέτι

Έχει… βαρεθεί να απορρίπτει προτάσεις ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού δέχθηκε «κρούση» από μάνατζερ αγγλικών ομάδων, προκειμένου να τον πείσει να μεταγραφεί στην Αγγλία. Νιουκάστλ και Μπλάκμπερν είναι οι βασικοί «μνηστήρες», ωστόσο η απάντηση του παίκτη ήταν πάλι αρνητική. Για να αφήσει τον Ολυμπιακό θα πρέπει να δεχτεί πρόταση από μεγάλη ομάδα. Η μόνη περίπτωση για την ώρα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι η Γιουβέντους, η οποία τον παρακολουθεί, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα καταθέσει προσφορά για την απόκτησή του.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x