Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δεν… ξεπουλάει

Μόνο υπό προϋποθέσεις θα υπάρξει παραχώρηση ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι. «Δεν ξεπουλάμε», ξεκαθαρίζουν οι διοικούντες, που θα πουν το «ναι» μόνο σε μία μεγάλη πρόταση. Εξηγήσεις σε Μπάγεβιτς και κόσμο από τον Μαϊστόροβιτς για τα περί φιλοδοξίας του να φύγει από την ομάδα. «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα», είπε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο. .

Μόνο υπό προϋποθέσεις θα υπάρξει παραχώρηση ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι. Στο δυναμικό της ομάδας υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία, όπως οι Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Εντίνιο, Σκόκο, Κυργιάκος και Μαϊστόροβιτς, ωστόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να… ξεπουλήσουν. Θα παραχωρηθεί κάποιος παίκτης μόνο εφόσον η πρόταση που θα κατατεθεί θα αντιστοιχεί στην αξία του και με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία θα είναι δυνατό να αποκτηθεί ισάξιος αντικαταστάτης και πιθανώς άλλοι ποδοσφαιριστές σε θέσεις που κρίνεται πως χρήζουν ενίσχυσης. Ασφαλώς η οικονομική κρίση, που πλήττει και το ποδόσφαιρο, μειώνει τις πιθανότητες να έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση για κάποιο από τα περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ.

Διευκρινίσεις και σε Μπάγεβιτς

Σε παρανόηση όσων δήλωσε απέδωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς την αναστάτωση που προκλήθηκε από τα όσα φέρεται να είπε στον Τύπο της Σουηδίας περί φιλοδοξίας του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ με προορισμό έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Ο 31χρονος άσος αντιλαμβανόμενος τις διαστάσεις που πήρε το θέμα επικοινώνησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, του έδωσε εξηγήσεις και «κάλυψε» τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ. «Ήταν μια παρεξήγηση των όσων είπα από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Θέλω να διευκρινίσω ότι πράγματι είμαι ακόμη "πεινασμένος" για ποδόσφαιρο, αλλά στόχος μου είναι να τα δώσω όλα για την ΑΕΚ. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη με την ΑΕΚ και στη σκέψη μου είναι μόνο η ομάδα μου. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με φανταστικό κοινό, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και δεν έχω στο μυαλό μου να φύγω. Το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να παίξουμε τη νέα χρονιά στην Ευρώπη», ανέφερε. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σουηδός δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη ισχυρίζεται πως δημοσίευσε ακριβώς ό,τι του είπε ο Μαϊστόροβιτς.

Άγνοια για Μπενφίκα

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ισμαέλ Μπλάνκο κυριαρχεί στον πορτογαλικό (και κατά συνέπεια στον ελληνικό) Τύπο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αν και δήλωσε κολακευμένος και θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως δεν του έχει γίνει πρόταση. Το ίδιο τόνισε μιλώντας στη «SportDay» και ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναϊντία. «Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου από την Μπενφίκα. Όπως έχω ξαναπεί, η μοναδική ομάδα που έχει ρωτήσει για τον παίκτη είναι η γερμανική Σάλκε και αυτό συνέβη στα τέλη Ιανουαρίου. Πέραν τούτου, ουδέν», δήλωσε.

Μπάγεβιτς: «Σε κρίσιμη περίοδο»

Στον ενάμιση μήνα που ακολουθεί η ΑΕΚ παίζει όλη τη χρονιά, αφού θα διεκδικήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στους παίκτες του τη σημασία που έχει να κάνουν ένα καλό φινάλε στη σεζόν. «Μπαίνουμε σε μια κρίσιμη περίοδο και για το Κύπελλο και για το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα ματς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχουμε το καλό φινάλε που όλοι θέλουμε», ανέφερε.

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή άρχισε χωρίς τους διεθνείς Μαϊστόροβιτς, Εντίνιο, Χετεμάι και Κυργιάκο. Ο τελευταίος μαζί με τον Σκόκο θα λείψουν από το προσεχές ματς λόγω τιμωρίας, ενώ ο Παντελής Καφές ταλαιπωρείται από ίωση και χθες δεν προπονήθηκε.

*Τον 18χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Ραβούση, ανιψιό του άλλοτε παίκτη, προπονητή και συνεργάτη του στην ΑΕΚ Πέτρου Ραβούση, δοκίμασε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

*Στη βασική ενδεκάδα στο αποψινό φιλικό της Πορτογαλίας με τη Νότιο Αφρική θα βρίσκεται ο Εντίνιο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με το εθνόσημο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x