Stoiximan Super League

«Πιζάρο, έλα σε εμάς»!

Ο Χενκ Τεν Κάτε μίλησε τηλεφωνικώς με τον Κλαούντιο Πιζάρο και τον κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι αποκαλύπτει η «SportDay», αλλά και τι γίνεται με τον στόπερ της Λάτσιο, Κριμπάρι, και τον μπακ της Εστουδιάντες, Ανχελέρι. Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντωνίου, μετά το οδοιπορικό στην Ευρώπη. «Η κλήση και το sms του Τεν Κάτε», μέρες εκτός ο Βύντρα

Ο Χενκ Τεν Κάτε μίλησε τηλεφωνικώς με τον Κλαούντιο Πιζάρο και τον κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι αποκαλύπτει η «SportDay», αλλά και τι γίνεται με τον στόπερ της Λάτσιο, Κριμπάρι, και τον μπακ της Εστουδιάντες, Ανχελέρι. Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντωνίου, μετά το οδοιπορικό στην Ευρώπη. «Η κλήση και το sms του Τεν Κάτε», γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας. Δέκα μέρες εκτός ο Βύντρα

Κρούση σε Πιζάρο

Ο Κλαούντιο Πιζάρο είναι ένας παίκτης που απασχολεί από το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον δεν έχει σταματήσει. Ο Χενκ Τεν Κάτε τον θέλει σαν τρελός, κάτι που απέδειξε και πριν από λίγες μέρες. Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», λοιπόν, ο Ολλανδός πήρε τηλέφωνο τον Περουβιανό επιθετικό της Βέρντερ και στη συνέχεια του έστειλε μήνυμα, ζητώντας του να έρθει στο «τριφύλλι». Ο 30χρονος άσος δεν απάντησε, αλλά είπε ότι το σκέφτεται σοβαρά. Ο Τεν Κάτε έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθει, προκειμένου οι «πράσινοι» να πραγματοποιήσουν αυτή τη μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης ανήκει στην Τσέλσι και θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τη Βέρντερ το καλοκαίρι.

Τι "παίζει" με Κριμπάρι

Αλλος ένας παίκτης για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον είναι ο Σάντσες Κριμπάρι. Ο στόπερ της Λάτσιο αρέσει πολύ στο «τριφύλλι» και οι Ιταλοί έγραφαν χθες για τον 29χρονο. «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Κριμπάρι. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία». Ο μάνατζέρ του διαψεύδει, πάντως, κάτι τέτοιο. Ο Κριμπάρι έχει φέτος 17 συμμετοχές με τη Λάτσιο, είναι Βραζιλιάνος, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο.

Οσο για τον Μάρκος Ανχελέρι, τον δεξιό μπακ της Εστουδιάντες, ο Παναθηναϊκός τον έχει στα υπόψη. Είναι ένας παίκτης που εξετάζεται σοβαρά, αλλά οι «πράσινοι» δεν είναι οι μόνοι που τον θέλουν, αφού Λάτσιο και Ιντερ ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Επέστρεψε ο Αντωνίου

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πήγε στις Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία και Πολωνία και είχε διάφορες επαφές με ομάδες και μάνατζερ. Δεν αποκλείεται στη Γερμανία να μίλησε και με ανθρώπους για ενδεχόμενη πώληση του Βύντρα, και κάτι ανάλογο έκανε και στην Ιταλία για τον Μάντζιο. Επίσης, ο Αντωνίου είδε στην Πολωνία αγωνιζόμενο τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει απασχολήσει την ομάδα για την επίθεση.

Με αλλαγές την Κυριακή

Ο τραυματισμός του Γιώργου Καραγκούνη και η τιμωρία του Λουκά Βύντρα αναγκάζουν τον Χενκ Τεν Κάτε να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, στο ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Ζιμπέρτο, Ιβανσιτς και Σαριέγκι θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα. Ο Αυστριακός θα πάρει τη θέση του «Κάρα» και ο Βραζιλιάνος αυτή του Μάτος. Ο Βάσκος επιστρέφει μετά την τιμωρία του και θα αγωνιστεί δίπλα στον Βαβζίνιακ.

Ο Βύντρα αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αφού υπέστη ελαφρά κάκωση έσω πλαγίου στο δεξί πόδι και θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x