Διονύσης Δεσύλλας

Η κλήση και το sms του Τεν Κάτε

Εχει μέρες αυτή η ιστορία με τον Κλαούντιο Πιζάρο. Το τηλέφωνο, δηλαδή και το μήνυμα του Χενκ Τεν Κάτε στον παίκτη, προκειμένου να τον «ψήσει» να έρθει στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Εχει μέρες αυτή η ιστορία με τον Κλαούντιο Πιζάρο. Το τηλέφωνο, δηλαδή και το μήνυμα του Χενκ Τεν Κάτε στον παίκτη, προκειμένου να τον «ψήσει» να έρθει στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης που είναι διακαής πόθος του Ολλανδού από το καλοκαίρι, κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα. Θυμίζω ότι ανήκει ακόμη στην Τσέλσι, αλλά δεν βρίσκει θέση στην ομάδα του Γκους Χιτινγκ και λογικά θα ψάξει για νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Περουβιανός φορ δεν θα έλεγε «όχι» στο «τριφύλλι» και γι’ αυτό ο Τεν Κάτε έχει αρχίσει ασφυκτικό πρέσινγκ για να τον κάνει δικό του.

«Κλαούντιο, σε θέλουμε στον Παναθηναϊκό», ήταν η ατάκα του προπονητή του Παναθηναϊκού, όταν πήρε τηλέφωνο τον παίκτη, ενώ το μήνυμα έγραφε: «Σε περιμένω. Χενκ». Ο 30χρονος επιθετικός είναι σίγουρα ένα μεγάλο όνομα και αν τον αποκτήσουν οι «πράσινοι» η είδηση θα προκαλέσει αίσθηση. Σε 36 παιχνίδια φέτος έχει σημειώσει 24 γκολ και είναι σίγουρο ότι σιγά σιγά οι προτάσεις για την απόκτησή του θα φτάνουν βροχή τόσο στον μάνατζερ του, όσο και στα γραφεία της Τσέλσι.

Το θέμα δεν είναι εύκολο για το «τριφύλλι», αλλά με τον κατάλληλο τρόπο και φυσικά το… ρευστό, όλα μπορούν να γίνουν. Αλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να αποκτήσουν φέτος έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον Πιζάρο. Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι ο Τεν Κάτε και αυτός θα την… κουμαντάρει. Ο Ολλανδός θα κάνει την προσπάθεια για τον σταρ της Βέρντερ. Η υπόθεση, πάντως, δεν θα κλείσει αύριο μεθαύριο. Θα κρατήσει πολύ, μια και ο Πιζάρο, που τώρα δεν κλείνει την πόρτα στον Παναθηναϊκό, θα θέλει να βάλει κάτω κι’ άλλες προσφορές που θα έχει στα χέρια του.

Υ.Γ.: Καλό θα είναι να ηρεμήσουν εκεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό γιατί παρ’ ολίγον να φτάσουμε στην πρώτη πολυμετοχική δημόσια κόντρα, μετά και την αντιπαράθεση Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου, με τις δηλώσεις των δυο. Η συνάντηση του «Τζίγκερ» με τον Γιαννακόπουλο ίσως να είναι αυτή που πείραξε τον «Mr. Mig». Είναι περίεργη και ξαφνιάζει, πάντως, η επίθεση του Βγενόπουλου, μια ημέρα μετά τη συνέντευξή του στην «SportDay», που τόνισε ότι «δεν υπάρχει κρίση».

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x