Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Τέλος ο Εντίνιο

Ξένο σώμα στην ΑΕΚ ο Εντίνιο, μετά το επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς και το ξέσπασμα του Πορτογάλου επιθετικού. «Δεν πάει άλλο. Τελείωσε για μένα», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ. «Εχει πρόβλημα μαζί μου», το σχόλιο του ποδοσφαιριστή. Οριακά θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ, που υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι. Την άλλη εβδομάδα το μεταγραφικό τετ α τετ ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή. Στην συμπεριλήφθηκε ο Εντίνιο για την αναμέτρηση με τον Αρη.

Ξένο σώμα στην ΑΕΚ ο Εντίνιο, μετά το επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς και το ξέσπασμα του Πορτογάλου επιθετικού. «Δεν πάει άλλο. Τελείωσε για μένα», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ. «Εχει πρόβλημα μαζί μου», το σχόλιο του ποδοσφαιριστή. Οριακά θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ, που υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι. Την άλλη εβδομάδα το μεταγραφικό τετ α τετ ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Εντίνιο για την αναμέτρηση με τον Αρη.

«Αυτό το γήπεδο μπορεί να φτιαχτεί», είπε για το σχέδιο Μελισσανίδη ο αρχιτέκτοντας, Βαγγέλης Ραβανός. Ο Γιάννης Κυφωνίδης γράφει για το μέλλον του Εντίνιο. «Είμαι χαρούμενος που ενδιαφέρεται για μένα η ΑΕΚ», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Σιακκάς.


Φεύγει από την ΑΕΚ ο Εντίνιο

Απολογείται και πωλείται ο Εντίνιο. Το χθεσινό παράπτωμα του Πορτογάλου επιθετικού ήταν και το τελευταίο στην ΑΕΚ, μια και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντέχει άλλο και δεν τον υπολογίζει. Ο Εντίνιο παράκουσε τις εντολές του προπονητή του, με αποτέλεσμα αυτός να τον στείλει στα αποδυτήρια. Τότε, ο παίκτης έγινε έξω φρενών και άρχισε να κλοτσάει μπάλες και να βρίζει. Μάλιστα, συνέχισε να το κάνει αυτό και μέσα στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο Μπάγεβιτς να φτάσει στα όριά του.

«Δεν αντέχω άλλο. Είναι καλό παιδί, αλλά δεν αλλάζει νοοτροπία. Τελείωσε για μένα. Θα απολογηθεί στη διοίκηση. Δεν τον υπολογίζω», έλεγε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

«Εχει πρόβλημα μαζί μου», φώναζε ο Εντίνιο και αποκαλούσε τον Μπάγεβιτς ρατσιστή. Η ουσία είναι ότι τις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος θα απολογηθεί και στη συνέχεια θα ψάξει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οριακά ο Τζεμπούρ

Κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση στην ποδοκνημική στο αριστερό πόδι υπέστη ο Ρέφικ Τζεμπούρ, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει ότι ο παίκτης θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να εκτιμά ότι μπορεί να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 2 Μαΐου. Αγώνα για να παίξει στο μεγάλο ματς κάνει και ο Σωτήρης Κυργιάκος, μετά τη θλάση που υπέστη. Οι προβλέψεις για τον Ελληνα αμυντικό είναι αισιόδοξες.

Την άλλη εβδομάδα η συνάντηση

Στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Θανόπουλο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Στέλιο Μανωλά, με θέμα τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Σερβοέλληνας θα πει ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται και σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση. Το σχέδιο προβλέπει την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η διοίκηση θα ξεκαθαρίσει ότι το μπάτζετ δεν θα είναι υψηλό. Αυτό που «καίει» τώρα τους παράγοντες της ΑΕΚ είναι να κλείσει η «τρύπα». Αυτό θα γίνει με τρία εκατομμύρια ευρώ που θα βάλουν οι μέτοχοι και άλλα τριάμισι που θα παρθούν από δάνειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x