Stoiximan Super League

Πάει και το αβαντάζ…

Μόνο με θαύμα θα καταλάβει τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, που θα του δώσει αβαντάζ στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες έκαναν τον Χενκ Τεν Κάτε να πει: «μακάρι να ήμουν παίκτης και να σκόραρα». «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα», δήλωσε ο καλύτερος παίκτης του «τριφυλλιού», Αντρέας Ιβανσιτς. Είδε τον Νιλμάρ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Διονύσης Δεσύλλας για τον Ανχελέρι, που «είναι από τους καλύτερους της Αργεντινής».

Μόνο με θαύμα θα καταλάβει τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, που θα του δώσει αβαντάζ στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες έκαναν τον Χενκ Τεν Κάτε να πει: «μακάρι να ήμουν παίκτης και να σκόραρα». «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα», δήλωσε ο καλύτερος παίκτης του «τριφυλλιού», Αντρέας Ιβανσιτς. Είδε τον Νιλμάρ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τον Ανχελέρι, που «είναι από τους καλύτερους της Αργεντινής».

Εμεινε με τις ευκαιρίες

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό κόστισαν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός γκολ αρκετές φορές, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν, κάνοντας τον Τεν Κάτε, αλλά και τον κόσμο της ομάδας να… τραβάνε τα μαλλιά τους. Επειτα από το χθεσινό 0-0 και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σκόντα Ξάνθης, οι «πράσινοι» πέφτουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα θα μπουν στα πλέι οφ με αβαντάζ.

Τεν Κάτε: «Μακάρι να ήμουν παίκτης»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, τουλάχιστον όσον αφορά στις ευκαιρίες. Ο Πανσερραϊκός έκανε μόνοδυο σουτ. Εμείς είχαμε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Δεν σκοράραμε. Μακάρι να ήμουν εγώ παίκτης να σκόραρα.

Υπάρχει ένα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα. Δεν χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία με την ισοπαλία. Εχουμε ακόμη έξι ματς στα πλέι οφ και μπορούμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Δεν μου αρέσει αυτή η διαδικασία, αλλά είμαι αναγκασμένος να συμμετέχω. Δεν διαπίστωσα χαλαρότητα στους παίκτες. Αν το έκαναν αυτό θα το έλεγα», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

Ιβανσιτς: «Είμαι χαρούμενος»

Ο Αντρέας Ιβανσιτς έπαιξε βασικός χθες και ήταν ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού και δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε στην 11αδα. «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκα αλλαγή, τώρα ήμουν βασικός. Χαίρομαι όταν ανταμείβεται η προσπάθειά μου», είπε ο Αυστριακός και πρόσθεσε: «Παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε καλό παιχνίδι. Δυστυχώς, όμως, τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε δεν τις κάναμε γκολ. Είναι ενθαρρυντικό ότι είχαμε καλή απόδοση, αλλά θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Η διαφορά με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ δεν θα παίξει ρόλο. Μια νίκη είναι. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα».

Είδε Νιλμάρ ο Ρότσα

Αλλαξαν τα σχέδια του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντινός θα παρακολουθούσε χθες το παιχνίδι της Μπόκα με την Εστουδιάντες, για να δει από κοντά τους Μόουτσε και Ανχελέρι, αλλά τελικά, έπειτα από ομιλία με τον Κώστα Αντωνίου, πήγε στο Πόρτο Αλέγκρε για να παρακολουθήσει το ματς της Ιντερνασιονάλ με την Ούλμπρα και φυσικά τον Νιλμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνεχίζει να είναι από τους πρώτους στόχους του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται ο Ρότσα να τον προσεγγίσει για να δει τις προθέσεις του. Μετά το Πάσχα θα βρεθεί στην Αργεντινή και ο Αντωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x