Διονύσης Δεσύλλας

Από τους καλύτερους στην Αργεντινή ο Ανχελέρι!

Ο Παναθηναϊκός την ψάχνει για να κάνει μια σούπερ μεταγραφή για τη θέση του δεξιού μπακ. Πέρα από την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που πάντα είναι στα υπόψη, στη λίστα είναι, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο Μάρκος Ανχελέρι.

Ο Παναθηναϊκός την ψάχνει για να κάνει μια σούπερ μεταγραφή για τη θέση του δεξιού μπακ. Πέρα από την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που πάντα είναι στα υπόψη, στη λίστα είναι, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο Μάρκος Ανχελέρι.
Να σας πω την αλήθεια δεν γνώριζα πολλά για τον Αργεντινό της Εστουδιάντες. Μπήκα, λοιπόν, χθες στη διαδικασία να ψάξω πράγματα γι’ αυτόν και να ρωτήσω συναδέλφους που ασχολούνται πολύ με το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Η απάντηση που πήρα απ’ αυτούς ήταν ότι πρόκειται για έναν «από τους καλύτερους μπακ της Αργεντινής».

Ο 25χρονος, για τον οποίοι οι «πράσινοι» κινούνται «ζεστά», είναι δεξί μπακ που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Φουλ μπακ, όπως λέμε. Παρά το ύψος του (1.82) είναι ταχύτατος και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Με τον Ντιέγκο Σιμεόνε προπονητή έχει παίξει και λίμπερο, αλλά δεν είναι αυτή η θέση του. Του αρέσει πολύ να ανεβαίνει την πλευρά του και είτε να σεντράρει, είτε να… μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που κατάλαβε ο Λεονάρντο Αστράδα όταν ανέλαβε την ομάδα και τον απελευθέρωσε.

Όταν έγινε αυτό ο Ανχελέρι ήταν σούπερ! Οι μετοχές του ανέβηκαν στα ύψη. Το 2008 ψηφίστηκε από τους Αργεντινούς συναδέλφους στην καλύτερη δεκάδα των ποδοσφαιριστών της Λατινικής Αμερικής για τη χρονιά που έφυγε. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα, με την οποία έχει δυο συμμετοχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφερθούν γι’ αυτόν, μεταξύ των οποίων και η Ιντερ.

Ο Ανχελέρι κατέχει ιταλικό διαβατήριο, φοράει το νούμερο 14 και αγωνίζεται στην Εστουντιάντες από το 2002. Εχει 167 συμμετοχές και δυο γκολ. Ο Ρότσα έχει τρελαθεί με την περίπτωσή του. Του αρέσει πολύ και είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι αν μπορεί να τον αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται, προκειμένου να μην προλάβουν μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης να μπουν για τα καλά στο κόλπο. ¨

Υ.Γ.: Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τι να πω… Ισχύει, ότι έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Ότι με την αστάθεια που έχει ο Παναθηναϊκός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, κάτι που αποδεικνύεται. Χθες, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και κατά την άποψή μου η μεγαλύτερη ευθύνη πάει στους παίκτες. Αυτό που με ξένισε στον Τεν Κάτε ήταν η αλλαγή του Ιβανσιτς. Του καλύτερου παίκτη του παιχνιδιού μέχρι εκείνη την ώρα…

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x