Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ταξίδι Βαζέχα για Βορονίν!

Ταξίδι στη Γερμανία για χάρη του Αντρέι Βορονίν και για λογαριασμό του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Κριστόφ Βαζέχα, όπως αναφέρεται στην «Bild». Ο παλαίμαχος παίκτης των «πρασίνων» είδε το παιχνίδι Χέρτα- Μπόχουμ, αλλά το μυαλό του ήταν στον Ουκρανό επιθετικό.

Ταξίδι στη Γερμανία για χάρη του Αντρέι Βορονίν και για λογαριασμό του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Κριστόφ Βαζέχα, όπως αναφέρεται στην «Bild». Ο παλαίμαχος παίκτης των «πρασίνων» και νυν σκάουτερ της ομάδας είδε το παιχνίδι Χέρτα- Μπόχουμ, με το μυαλό του να είναι στον Ουκρανό επιθετικό.

Ο Βορονίν αγωνίζεται στον γερμανικό σύλλογο ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, είναι στη λίστα των «κόκκινων» με τους υπό παραχώρηση παίκτες και ζήτησαν 4 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσουν στη Χέρτα, σε συζήτηση που είχαν με ανθρώπους της πριν από δύο εβδομάδες. Συμφωνία δεν υπήρξε και πιθανόν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να θέλουν να προλάβουν άλλους «μνηστήρες».

Τα γερμανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η ομάδα του Βερολίνου θα προσπαθήσει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ουκρανό επιθετικό σε περίπτωση που κερδίσουν μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. «Πιστεύω ότι ο Βορονίν δεν θέλει να πάει στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι θέλει να παραμείνει στη Γερμανία», είπε ο γενικός διευθυντής της Χέρτα, Ντίτερ Χένες. Τη φετινή σεζόν ο Βορονίν έχει πετύχει 11 γκολ στο πρωτάθλημα σε 24 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λίβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x