Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Μπλόκο» Βωβού για το γήπεδο

Να μη χορηγηθεί άδεια εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό πριν την οριστική απόφαση του ΣτΕ για το αν κρίνεται επιτρεπτή η κατασκευή του εμπορικού κέντρου, καλεί το ΥΠΕΧΩΔΕ με επιστολή του ο Μπάμπης Βωβός. ο Μουν.

Να μη χορηγηθεί άδεια εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό πριν την οριστική απόφαση του ΣτΕ για το αν κρίνεται επιτρεπτή η κατασκευή του εμπορικού κέντρου, καλεί το ΥΠΕΧΩΔΕ με επιστολή του ο Μπάμπης Βωβός. Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο εν λόγω επιχειρηματίας έκανε γνωστό πως θα αξιώσει αποζημίωση 280 εκατ. ευρώ αν τελικά το εμπορικό κέντρο δεν συμπεριληφθεί στη Διπλή Ανάπλαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» απέστειλε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. εξώδικη δήλωσή της, με την οποία, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, τις καλεί να μην προχωρήσουν στην χορήγηση αδείας εκσκαφών, αντιστηρίξεων και λοιπών οικοδομικών εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού προ της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία θα κρίνεται επιτρεπτή η κατασκευή εμπορικού κέντρου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 12, παρ. 2β, του Ν. 3481/2006, δηλαδή με συντελεστή δομήσεως 1,6 και εμπορικές χρήσεις».

Η απόφαση του ΣτΕ θα καθαρογραφεί το λιγότερο σε 1-1,5 χρόνο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από τον δήμο εγγυήσεις, ότι θα πληρώσει όσο χρειαστεί για να απαλλοτριώσει και να αποζημιώσει τον επιχειρηματία, προκειμένου να περάσουν στην κυριότητα του δήμου τα στρέμματα και να ολοκληρωθεί το έργο.

Καμία επαφή με Γιούρκα

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για την επιστροφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι δεν κινούνται για την απόκτηση του διεθνούς άσου αλλά και για κανέναν δεξιό μπακ. Προτεραιότητες για το «τριφύλλι» είναι η ενίσχυση της θέσης του στόπερ, του αριστεροπόδαρου μέσου και του επιθετικού.

Όπως αναφέρει η «SportDay», δεν υπήρξε συνάντηση του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου με τον 28χρονο άσο προχθές το βράδυ. Επίσης, δεν ισχύει η φήμη ότι ο Αντωνίου ήρθε σε επικοινωνία με τον Σεϊταρίδη. Ο διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο και έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια, αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν πριν από καιρό μια διερευνητική επαφή με το περιβάλλον του παίκτη. Το ενδεχόμενο ο Γιούρκας να ντυθεί ξανά στα «πράσινα» είναι ανοιχτό.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Κατσουράνης φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα της ομάδας, αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Σιμάο ή Μάτος. Ωστόσο, υπάρχουν δυσκολίες σε ό,τι αφορά τη ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ που δικαιούται η ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο 30χρονος άσος επιθυμεί να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του. Τέλος, χθες το βράδυ ακούστηκε η φήμη ότι το «τριφύλλι» μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, κάτι που διαψεύστηκε από την διοίκηση.

Ρωσικό ενδιαφέρον για «πράσινους» παίκτες

Στο «στόχαστρο» της Ρούμπιν Καζάν και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται ο Σιμάο. Η πρώτη έχει παρακολουθήσει τον μέσο από τη Μοζαμβίκη και φέρεται διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που απαιτεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, που φτάνει τα 6,5 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του 21 ετών άσου, θα του προσφέρει συμβόλαι που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Από την πλευρά της, η Ζενίτ φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση και του Σίλβα Κλέιτον και είναι πολύ πιθανό να προσφέρει 4 εκατ. ευρώ. Τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους δύο παίκτες των «πρασίνων».

Συμβόλαιο τριετίας με τον Ραντοβάνοβιτς

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Ματέο Ραντοβάνοβιτς, ο οποίος στα τέλη Μαρτίου δοκιμάστηκε για τέσσερις μέρες και συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Κροάτης πορτιέρο έδωσε ο ίδιος ένα μικρό ποσό στην πρώην ομάδα του, τη ΝΚ Ζάγκρεμπ, ώστε να ενταχθεί στην «Golden Team». Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρίσκεται ο Ελληνας ομογενής από την Αυστραλία Δημήτρης Πετράτος και προπονείται υπό την επίβλεψη του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος θα αποφασίσει αν αξίζει να φοράει την «πράσινη» φανέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x