Stoiximan Super League

Ικανοποίηση για ΥΠΕΧΩΔΕ, όχι για Δήμο

Τα υψηλά στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ επικοινώνησαν με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους υποσχέθηκαν ότι η Μελέτη Περιβαντολλογικών Επιπτώσεων θα υπογραφεί άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα είναι έτοιμα για να βγει η άδεια ανωδομής σύντομα. Αντίθετα, ο Δήμος συνεχίζει να σιωπά, κάτι που ενοχλεί την «πράσινη» ΠΑΕ. με Πουιγκρενιέ ο Παναθηναϊκός. Μόνο οι υπογραφές μένουν για την απόκτηση του Κατσουράνη.

Τα υψηλά στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ επικοινώνησαν με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους υποσχέθηκαν ότι η Μελέτη Περιβαντολλογικών Επιπτώσεων θα υπογραφεί άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα είναι έτοιμα για να βγει η άδεια ανωδομής σύντομα. Αντίθετα, ο Δήμος συνεχίζει να σιωπά, κάτι που ενοχλεί την «πράσινη» ΠΑΕ. «Αγκαλιά» με Πουιγκρενιέ ο Παναθηναϊκός. Μόνο οι υπογραφές μένουν για την απόκτηση του Κατσουράνη.

Επικοινωνία ΥΠΕΧΩΔΕ με ΠΑΕ

Ικανοποίηση προκάλεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η στάση των στελεχών του ΥΠΕΧΩΔΕ, που μόλις αντιλήφθηκαν τη δυσφορία της ΠΑΕ για την καθυστέρηση των διαδικασιών, επικοινώνησαν μαζί της και έδωσαν την υπόσχεση ότι η ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαντολλογικών Επιπτώσεων) θα υπογραφεί άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι όλα θα είναι έτοιμα για να κάνει ο Δήμος επισήμως το αίτημα, προκειμένου να βγει η άδεια ανωδομής σύντομα. Η πρόθεση των ανθρώπων του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες, όπως είχαν κάνει και με την πρώτη άδεια. Πλέον, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν να υπογραφεί η ΜΠΕ άμεσα.

Από την άλλη, ο Δήμος Αθηναίων εξακολουθεί να σιωπά στο τι θα γίνει με τις εγγυήσεις που έχουν ζητήσει από το «τριφύλλι», ώστε να μην «κολλήσει» η κατασκευή του γηπέδου στις κινήσεις του Βωβού. Η στάση του Δήμου έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση, τη στιγμή που όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου και την πραγματοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Γκάμπριελ: «Είμαι ανυπόμονος για την Κυριακή»

Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ. Πλέον, ο Γκάμπριελ περιμένει πως και πως την αυριανή, καθοριστική αναμέτρηση και όπως δήλωσε σε Μέσα της Βραζιλίας: «Είμαι ανυπόμονος για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, περιμένοντας να έχω την ευκαιρία να βοηθήσω ξανά τον Παναθηναϊκό. Είχα την ευκαιρία να πετύχω αποφασιστικά γκολ στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν έχει λιγοστέψει το κίνητρό μου για το ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε κοντά να φθάσουμε στον στόχο μας που είναι να εξασφαλίσουμε την παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας που διαμορφώνει ο Τεν Κάτε, πιθανότατα δεν θα έχουν διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή δεν έκανε δοκιμές και οι πρώτοι έντεκα θα είναι εκτός απροόπτου οι Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, και Σαλπιγγίδης, αναμένεται να αποτελέσουν το αρχικό σχήμα,. Βέβαια, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής αλλαγής, αλλά ο σχηματισμός θα είναι το 4-2-3-1.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κλέιτον, Γκούμας, Ίβανσιτς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην έξοδο. Και αν για τους δύο τελευταίους είναι γνωστό, για τον Βραζιλιάνο ο Ολλανδός φαίνεται να έχει ζητήσει την αποχώρησή του, αφού δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Από το σπίτι τους θα δουν την αναμέτρηση επίσης οι Νίνης, Βαβζίνιακ και Λεοντίου.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης, Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x