Stoiximan Super League

Ατρόμητος καλεί Βίντουκα!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μαρκ Βίντουκα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού Τύπου, ο διεθνής επιθετικός που αγωνιζόταν στη Νιουκάστλ, από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε, γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Επιπλέον, ο 33χρονος άσος αρνήθηκε πρόσκληση να αγωνιστεί με την Αυστραλία στους αγώνες με το Κατάρ, το Μπαχρέιν και την Ιαπωνία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 .

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μαρκ Βίντουκα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού Τύπου, ο διεθνής επιθετικός που αγωνιζόταν στη Νιουκάστλ, από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε, γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Επιπλέον, ο 33χρονος άσος αρνήθηκε πρόσκληση να αγωνιστεί με την εθνική Αυστραλίας στους αγώνες με το Κατάρ, το Μπαχρέιν και την Ιαπωνία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

«Μου είπε ότι έχει ανάγκη από ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να οργανώσει το μέλλον του. Το σεβόμαστε και του ευχόμαστε τα καλύτερα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Πιμ Βέρμπεεκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπόδιο στις βλέψεις των διοικούντων τον σύλλογο του Περιστερίου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βίντουκα θα σταθούν ομάδες από την Τουρκία και τη Ρωσία.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x