Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ετοιμάζουν το «αύριο»

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέβη ο Νίκος Νοτιάς και προγραμματίζει με τον Νίκο Θανόπουλο την αυριανή (στις 13:00) συνέντευξη Τύπου. Οι δύο άνδρες θα αναφερθούν στο μέλλον της «Ένωσης» και σχεδιάζουν το τι θα πουν για την υπόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Προβληματισμός επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους», ύστερα από όσα ) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, και η νέα σεζόν φαίνεται πως βρίσκεται στο «αέρα». Συνάντηση με τους διοικούντες θα έχει το βράδυ ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέβη το μεσημέρι ο Νίκος Νοτιάς και προγραμματίζει με τον Νίκο Θανόπουλο την αυριανή (στις 13:00) συνέντευξη Τύπου. Οι δύο άνδρες θα αναφερθούν στο μέλλον της «Ένωσης» και σχεδιάζουν το τι θα πουν για την υπόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Έμφαση θα δοθεί περισσότερο στην κατασκευή του προπονητικού κέντρου και τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του γηπέδου. Παράλληλα, οι κ.κ. Νοτιάς και Θανόπουλος αναμένεται να στηρίξουν τις προσπάθειες του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Στέλιου Μανωλά. Από την πλευρά του, ο Δημ. Μελισσανίδης ενδέχεται σύντομα να ξεκαθαρίσει στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» αν θα εμπλακεί με τον έναν (θα πάρει την ΠΑΕ) ή τον άλλον(θα υπάρξει μια μορφή χορηγίας) τρόπο στην ομάδα.

Άναψε «φωτιές» ο Ντούσαν!

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ, ύστερα από όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (2-0) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, και η νέα σεζόν φαίνεται πως βρίσκεται στο «αέρα». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός άφησε ανοιχτό το μέλλον του στην «Ένωση», αφού ερωτηθείς αν θα μείνει στην ομάδα, απάντησε: «Αν παραμείνουν οι ίδιες συνθήκες, τότε δεν θέλω να μείνω! Αν μπορούν να αλλάξουν, ας αλλάξουν. Αν δεν μπορούν, τότε δεν μπορώ να προσφέρω και εγώ τίποτε άλλο. Η ομάδα χρειάζεται να αλλάξουν οι συνθήκες».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι προβληματισμένος από κάποιες καταστάσεις και το βράδυ θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες, στην οποία και θα φανεί ποιες είναι οι ενστάσεις που έχει ο 61χρονος προπονητής και αν μπορούν οι μέτοχοι να τους δώσουν εγγυήσεις για τη λειτουργία της ομάδας, όπως την επιθυμεί ο πολύπειρος τεχνικός.

Νικολάου: «Δεν υπάρχει θέμα Μπάγεβιτς»

Στη διάψευση της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί γύρω από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ προέβη ο Λάκης Νικολάου. Ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της «Ένωσης» υποστήριξε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού ο Σερβοέλληνας προπονητής έχει ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Μπάγεβιτς. Ούτως ή άλλως, κάνουμε μαζί του τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Νομίζω ότι η ομάδα πήγε καλά τους τελευταίους μήνες που έχει αναλάβει ο Μπάγεβιτς και προχωράει για την επόμενη σεζόν με καλύτερες δυνατότητες», είπε και πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο ατού της ΑΕΚ είναι ο Μπάγεβιτς και πρέπει να στηρίξουμε πάνω του τη νέα προσπάθεια. Δεν υπάρχει θέμα παραίτησής του. Χρειάζονται πολλά, ίσως και αλλαγή νοοτροπίας εντός της ομάδας. Ολα αυτά θα γίνουν σιγά σιγά».

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο κ. Νικολάου τόνισε: «Δεν πήγε καλά το ματς για μας. Κάναμε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες δεν μας βγήκαν και στη συνέχεια σκόραρε ο Παναθηναϊκός. Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Στον τελικό του Κυπέλλου δεν σταθήκαμε τυχεροί, αλλά σε αυτόν τον "τελικό" δεν είχαμε τις δυνατότητες. Το παιχνίδι ταίριαζε περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Οπωσδήποτε είναι σημαντική η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και το Champions League, αλλά δεν σας κρύβω ότι για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα για την προετοιμασία της ομάδας, θα ήταν προτιμότερο να αγωνιστεί στο Εuropa League».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x