Stoiximan Super League

Μπομπό: «Ήρθε η ώρα να φύγω»

Στη διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μπομπό, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπεσίκτας υποστήριξε ότι μόνο οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. «Εχω την πρόταση του Ολυμπιακού και υπάρχει ένα ραντεβού για να τελειώσει η συμφωνία», είπε ο 24χρονος άσος. Πώς οι δυσκολίες που συναντώνται με τον Όλοφ Μέλμπεργκ οδηγούν στον Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς.

Στη διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μπομπό, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπεσίκτας υποστήριξε ότι θα τηλεφωνήσει στους συμπατριώτες του στον νταμπλούχο Ελλάδας. Ο μάνατζερ του 24χρονου άσου είχε προγραμματίσει συνάντηση χθες το βράδυ με τους διοικούντες την τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του πελάτη τους και την τακτοποίηση των οφειλών τους. Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ματεράτσι!

«Εχω την πρόταση του Ολυμπιακού και υπάρχει ένα ραντεβού για να τελειώσει η συμφωνία. Είναι η πρώτη πρόταση που έχω αυτή την περίοδο, καμία άλλη ομάδα δεν προσπάθησε να με πάρει. Στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει, αλλά η Μπεσίκτας δεν με πουλούσε», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην επικείμενη μετακίνησή του: «Δεν θα έχω πρόβλημα. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ, διότι ο καιρός είναι ίδιος με της Τουρκίας και μου λένε ότι και ο τρόπος ζωής είναι ίδιος. Περιμένω να υπάρξει η τελική συμφωνία».

Στη συνέχεια, ο Μπομπό φάνηκε ενήμερος για τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό πρωτάθλημα: «Εχω δει κάποια πράγματα στην τηλεόραση. Είναι καλό πρωτάθλημα με εξαιρετικές ομάδες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και πάντα παλεύει για τον τίτλο και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρα τα τηλέφωνα των Βραζιλιάνων παικτών του και θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί τους στο διάστημα των διακοπών μου στη Βραζιλία, ώστε να μάθω περισσότερα για τον σύλλογο και το πρωτάθλημα. Θέλω να γνωρίζω αν η Αθήνα είναι ένα καλός μέρος για να ζήσω και να πάρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ αν κλείσει η μεταγραφή. Πιστεύω ότι κέρδισα ό,τι μπορούσα στην Τουρκία. Τώρα είναι καλή στιγμή για να φύγω, γιατί θα λείψω στον κόσμο και θα φύγω σε μία πολύ μεγάλη στιγμή. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα».

Ερωτηθείς για την εθνική Βραζιλίας, απάντησε: «Παίζοντας στην Ελλάδα είναι δύσκολο να με δουν, διότι δεν μεταδίδεται το πρωτάθλημα στη χώρα μας. Η μόνη περίπτωση είναι να κάνει ο Ολυμπιακός ξεχωριστή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Είναι πολλά τα λεφτά…

Υπερβολικές θεωρήθηκαν στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ. Συγκεκριμένα, το κόστος της μεταγραφής ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ, με τη Γιουβέντους να αξιώνει περίπου 3 εκατ. ευρώ και τον παίκτη να θέλει διετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ ετησίως. «Με αυτά τα χρήματα δεν προχωράμε», ήταν το μήνυμα της διοίκησης στον Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος ζήτησε παράταση για να έρθει σε επαφή με τη «Γηραιά Κυρία». Είναι αρκετά πιθανό να φύγει ακόμη και σήμερα για να επικοινωνήσει με τους «μπιανκονέρι».

Από την πλευρά του, ο Σουηδός διεθνής αμυντικός μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «aftonbladet» δήλωσε άγνοια όσον αφορά τους Πειραιώτες: «Δεν γνωρίζω τίποτε για τον Ολυμπιακό, δεν έχω μιλήσει και δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Είμαι παίκτης της Γιουβέντους, θα αλλάξουμε προπονητή και θα μιλήσω με τον νέο προπονητή για να δω αν με υπολογίζει. Αν δεν με υπολογίζει, θα δω τι θα κάνω».

Την ίδια ώρα, το όνομα του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς φαίνεται πως ανεβαίνει στη σχετική λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας, μετά τις δυσκολίες που συναντώνται στο θέμα του Μέλμπεργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να κινούνται ήδη για την απόκτηση του αμυντικού της Σεβίλλης, που εμφανίζεται διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού…

* Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Κριστιάν Λεντέσμα στον Ολυμπιακό. Ετσι, οι ιθύνοντες ψάχνουν έναν κοινοτικό παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στη σχετική λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Σισέ, Ντιαμέ και Τέτεϊ, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση ενός εξ αυτών.

Στη Βιγιαρεάλ ο Βαλβέρδε!

Τελικά δεν είχε άδικο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει στο περίμενε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος προπονητής δικαιώθηκε για την υπομονή του, αφού σήμερα αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ. Ο 45χρονος κόουτς είχε χθες το βράδυ συνάντηση, παρόντος και του Ινιάκι Ιμπάνιεθ, με τον Μανουέλ Γιανέθα (τεχνικός διευθυντής της Βιγιαρεάλ) και συμφώνησαν για δύο χρόνια.


Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x