Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Έρχεται και αποθεώνεται ο Γκρασιάν!

Σε ρυθμούς… Λεάντρο Γκρασιάν κινούνται άπαντες στον Άρη! Την Παρασκευή θα πατήσει ελληνικό έδαφος το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων». Στο «ARIS MEGASTORE» το Σάββατο για την αποθέωση ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 11. Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Σε ρυθμούς… Λεάντρο Γκρασιάν κινούνται άπαντες στον Άρη! Την Παρασκευή θα πατήσει ελληνικό έδαφος το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων». Στο «ARIS MEGASTORE» το Σάββατο για την αποθέωση ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 11. Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Ραντεβού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», την Παρασκευή στις 18:45, θα δώσουν όσοι φίλοι του Άρη θέλουν να δουν από κοντά, για πρώτη φορά, το νέο απόκτημα της ομάδας τους. Ο Λεάντρο Γκρασιάν θα ξεκινήσει αεροπορικώς το βράδυ της Τετάρτης από το Μπουένος Άιρες και είναι προγραμματισμένο, με βάση τις ανταποκρίσεις των πτήσεων, να φτάσει, μέσω Μαδρίτης, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης τις προαναφερθείσες, ώρα και μέρα.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησαν οι Θεσσαλονικείς, από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (Πέμπτη 4-6) στο «ARIS MEGASTORE» θα διατίθενται οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας με το όνομα του παίκτη και το νούμερο 11 που επέλεξε, το οποίο μάλιστα είναι και αυτό που φορούσε στην Μπόκα.

Η μεγάλη αποθέωση, βέβαια, αναμένεται το πρωί του Σαββάτου (6 Ιουνίου). Ο Γκρασιάν θα βρίσκεται στο χώρο του «ARIS MEGASTORE», προκειμένου να έχει μία πρώτη γνωριμία με τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο. Ο Αργεντινός θα παραμείνει στην συμπρωτεύσουσα μέχρι την Κυριακή, ενώ, στη συνέχεια, θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ξεκουραστεί, μέχρι και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη.

Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010…

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη, για την επόμενη σεζόν. Δικαίωμα ανανέωσης έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και των σουιτών της περιόδου που ολοκληρώθηκε, ώστε να μη χάσουν τη θέση τους. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας έως τις 16 Ιουνίου, θα παρακολουθήσουν το τελευταίο φιλικό της ομάδας χωρίς να πληρώσουν, ενώ θα παραλάβουν και μία επίσημη συλλεκτική φανέλα της ομάδας εντελώς δωρεάν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

ΘΥΡΕΣ 1 – 3:
175 Έως 16/06/2009 – 190 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 2:
280 Έως 16/06/2009 - 320 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 9:
400 Έως 16/06/2009 - 450 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 7:
700 Έως 16/06/2009 - 800 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου. Επίσης περιλαμβάνονται στην τιμή από τα κυλικεία σάντουιτς, καφές ή αναψυκτικό.
VIP:
2.300 Έως 16/06/2009 - 2500 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν φαγητό, ποτό και καφές από το μπαρ στην κερκίδα των VIP.
ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ
6 ΑΤΟΜΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ
8 ΑΤΟΜΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται catering (φαγητό, ποτά, καφές) με αποκλειστικό σέρβις.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

• Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που κατοικούν σε απόσταση άνω των 150 χλμ. από την Θεσσαλονίκη θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
• Η είσοδος για παιδιά έως και 12 ετών είναι ελεύθερη, εκτός των θυρών 7, 9 και VIPS. Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας στο πρώτο παιδί και 75% στο δεύτερο. Στις Θύρες 7 και 9 θα υπάρχει μεμονωμένο παιδικό εισιτήριο που θα κοστίζει 25 και 15 ευρώ αντίστοιχα.
• Οι φίλαθλοι της ομάδας που αυτή την στιγμή τυγχάνει να είναι άνεργοι θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
• Οι φίλαθλοι της ομάδας που είναι φοιτητές θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
• Έχουν προβλεφθεί εταιρικά εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με έκδοση σχετικού τιμολογίου.
• Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με τις πιστωτικές κάρτες VISA των τραπεζων: Εθνικής, Ατε, Εγνατία, Κύπρου, Γενική, Millenium, Interamerican, Αττικής, Aspis, Abn Amro, Eυρωπαική Λαική, Ελληνικά Τράπεζα, Barclays, Hsbc, Pro bank,Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς, Πανελλήνια Τράπεζα, Λαική.
• Επίσης ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες Mastercard των τραπεζών: Εθνική, ΑΤΕ, Γενική, Εμπορική, Πειραιώς, MIllenium, Κύπρου,Hsbc.
• Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30.2310.313490
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - με δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις.
2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
• Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS MEGASTORE (Θύρες 1,2,3) και το ARIS MOBILE (7,9,VIP). Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
• Για τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ισχύουν ειδικές τιμές (www.arismembers.gr)


Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x