Stoiximan Super League

Τσιρίλο: «Θα με ενδιέφερε ο ΠΑΟΚ»

Στην επιβεβαίωση της φήμης που τον ήθελε να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ προχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μιλώντας στη «SportDay». Ο Ιταλός αμυντικός εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» την καριέρα του. «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και πάνω απ' όλα ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων. Παραμένει ο Νούνο Ασίς στην Γκιμαράες. Τα τυπικά απομένουν για την παραχώρηση του Νίκου Αραμπατζή στην Ομόνοια. «Ευχαριστημένος που επέστρεψα», ο Γιώργος Φωτάκης.

Στην επιβεβαίωση της φήμης που τον ήθελε να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ προχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μιλώντας στη «SportDay». Ο Ιταλός αμυντικός εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» την καριέρα του. «Ευχαριστημένος που επέστρεψα», δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να τονίσω ότι είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση για συνεργασία. Από εκεί και πέρα, πράγματι μιλάω με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, ο Ζήσης Βρύζας ρώτησε τον εκπρόσωπό μου τι ακριβώς ισχύει μ' εμένα και τη Ρετζίνα και αν μπορούμε να μιλήσουμε για πιθανή συνεργασία. Φυσικά και κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και πάνω απ' όλα ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας. Υπάρχει και ο κ. Σάντος, με τον οποίο συνεργάστηκα πολύ καλά στην ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες αυτό το θέμα θα έχει κλείσει», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο μάνατζέρ του (Φεντερίκο Παστορέλο) θα έχει επαφή με ανθρώπους της Ρετζίνα, προκειμένου ο πελάτης του να μείνει ελεύθερος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ανοίγει ο δρόμος για τους Θεσσαλονικείς και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ενδιαφέρεται, επίσης, για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προβάλλει ως φαβορί αυτή τη στιγμή, λόγω της συμμετοχής του στο UEFA Europa League.

«Τέλος» ο Ασίς

Τελικά ο Νούνο Ασίς θα παραμείνει στην Γκιμαράες. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo», ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας από τη Βιτόρια, η οποία του έκανε μια γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον ΠΑΟΚ να αποσύρει το ενδιαφέρον του και τώρα θα αναζητήσει αλλού κάποιον παίκτη να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Με Νέους η προετοιμασία

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, στην πρώτη ημέρα (29/06) της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων», ο Φερνάντο Σάντος θα έχει στη διάθεσή του και έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων. Αυτοί είναι οι: Αλέξης Αποστολόπουλος (μέσος), Άγγελος Καραντασιάδης (αμυντικός), Αριστοτέλης Καρασαλίδης (αμυντικός), Φώτης Κουτζαβασίλης (τερματοφύλακας), Λάζαρος Μωϋσιάδης (επιθετικός) και Κώστας Παντίδης (μέσος). Πρόκειται καθαρά για μια - σημαντική - επένδυση στο μέλλον, αφού μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει στον σύλλογο η ανάδειξη ενός ποδοσφαιριστή μέσα από τα «σπλάχνα» του.

Δανεικός στην Ομόνοια ο Αραμπατζής

Τα τυπικά απομένουν για την παραχώρηση του Νίκου Αραμπατζή στην Ομόνοια, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση στον ΠΑΟΚ και οι διοικούντες ενημέρωσαν αυτομάτως τον 25χρονο δεξιό μπακ. Ο Φερνάντο Σάντος πιστεύει τον Αραμπατζή, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο στο «τριφύλλι». Εξάλλου, ο Ζήσης Βρύζας και ο Θόδωρος Ζαγοράκης τόνισαν στον παίκτη ότι μελλοντικά θεωρούν πως θα πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Η νέα σεζόν σε οικονομικό επίπεδο άρχισε χθες με τον καλύτερο τρόπο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας πουλήθηκαν 381 κάρτες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x