Stoiximan Super League

«Δεν υπάρχει συμφωνία για Μπομπό»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Μπομπό εξέδωσε η Μπεσίκτας. «Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν βάση», αναφέρει η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντηθούν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Σωκράτη Κόκκαλη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεισφέρουν με 20 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ. Για την απόκτηση του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς θα κινηθούν και επίσημα οι Πειραιώτες. «Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Μπομπό εξέδωσε η Μπεσίκτας, παρά το γεγονός πως τόσο ο ελληνικός όσο και ο τουρκικός Τύπος θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. «Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μπομπό πωλήθηκε στον Ολυμπιακό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία βάση ότι υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν για τη μεταγραφή του Μπομπό. Ο Μπομπό κατέκτησε το νταμπλ με την Μπεσίκτας και είναι ένας πολύτιμος παίκτης της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης. «Απέρριψα τον ΠΑΟ, αγαπάω τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο. «Ιδανική» χαρακτήρισε την καριέρα του ο Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, «Ποιότητα, φανέλα και κόσμος κάνουν τη διαφορά», είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μπαίνουν με… «μπαμ»

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντηθούν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι με τον Σωκράτη Κόκκαλη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεισφέρουν με 20 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο ραντεβού των δύο πλευρών, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο μπασκετικό, αφού τα δύο αδέρφια θα πάρουν όλη την ΚΑΕ.

Μάλιστα, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον των κ.κ. Αγγελόπουλων υποστήριζαν ότι αν συμφωνήσουν με τον κ. Κόκκαλη, τότε θα συνεισφέρουν και στις μεταγραφές για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Μην ξεχνάμε ότι εκείνοι ήταν που έφεραν τον Σέρβο σταρ, Ιβάν Μίλκοβιτς, στο τμήμα του βόλεϊ του συλλόγου που κατάφερε φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Γιώργου Γλου και ιδιαίτερα πιθανή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Για την είσοδό τους στη διοίκηση της ΠΑΕ ενδιαφέρονται οι κ.κ. Λαϊνόπουλος και Κομνηνάκης, αλλά όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Προχωράει για «Ντράγκο»

Για την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς θα κινηθεί και επίσημα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αναμένεται την Τρίτη να καταθέσουν πρόταση στη Σεβίλλη για την παραχώρηση του 33χρονου αμυντικού, του οποίου την περίπτωση έχουν εξετάσει διεξοδικά. Οι πιθανότητες Σέρβος άσος να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα είναι αρκετές, αφού οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν πρόβλημα να τον αφήσουν και ο ίδιος δεν εμφανίζεται αρνητικός να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο «Ντράγκο» να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή των νταμπλούχων Ελλάδας, μετά τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Ούρκο Πάρντο. Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει να κάνει και τον Έντσο Μαρέσκα δικό του. Ο εκπρόσωπος του Ιταλού μέσου δήλωσε ότι ο παίκτης δεν έχει δεχθεί «κρούση» από κάποια ελληνική ομάδα, ενώ υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Superleague.

Νέα προσπάθεια για Ματ, σιγουριά για Λέτο

Στον Ολυμπιακό δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα στη «μάχη» για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο ατζέντης του Άγγλου επιθετικού αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας να πάει στα γραφεία της Μπλάκμπερν για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του 23χρονου άσου στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν ότι τα «ρόδα» θα μειώσουν τις απαιτήσεις τους (σ.σ.: 6 εκατ. ευρώ) και θα απαντήσουν θετικά στην πρόταση (σ.σ.: περίπου 2 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο, οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ο Αργεντινός χαφ της Λίβερπουλ είναι ο παίκτης που μπορεί να καλύψει το «κενό» του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους. Ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο, καταβάλλει προσπάθειες για να παραμείνει πελάτης του στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων στον οικονομικό τομέα δεν είναι μεγάλη και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Λέτο θα αγωνιστεί και του χρόνου στη Superleague. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά καμία προσφορά δεν ξεπερνάει την αντίστοιχη των νταμπλούχων Ελλάδας.

Τον εντυπωσίασε ο «νέος Γκάγκο»!

Εντυπωσιασμένος από τον «νέο Γκάγκο» (!) έμεινε ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία και παρακολουθεί το τουρνουά U-23. Ποιος είναι ο «νέος Γκάγκο»; Πρόκεται για τον Σαντιάγκο Γκαλούτσι, ο οποίος είναι 18 ετών, είναι Αργεντινός μεσοαμυντικός κα στο παιχνίδι με την Ολλανδία, επαιξε στον άξονα σαν δίδυμο με τον Έβερ Μπανέγκα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Για την απόκτηση του Γκαλούτσι εκτιμάται ότι απαιτούνται περίπου 3 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας του κ. Μπαρμπαλιά, ο οποίος θα ενημερώσει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη για όλους τους παίκτες που «τσέκαρε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x