Μεταγραφές

Είναι οριστικό: Ο Κακά στη Ρεάλ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κι επισήμως είναι ο Κακά! Όπως ανακοινώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανήκει πλέον στη «βασίλισσα». Η μεταγραφή του θα στοιχίσει 67,2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 64,5 θα εισπράξει η Μίλαν και 2,7 εκατ. ευρώ η Σάο Πάουλο, ενώ ο ίδιος υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο έναντι 9 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως. «Θέλω τίτλους με Ρεάλ», ο Κακά.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κι επισήμως είναι ο Κακά! Όπως ανακοινώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανήκει πλέον στη «βασίλισσα». Η μεταγραφή του θα στοιχίσει 67,2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 64,5 θα εισπράξει η Μίλαν και 2,7 εκατ. ευρώ η Σάο Πάουλο, ενώ ο ίδιος υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο έναντι 9 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο 27χρονος άσος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Ρεσίφε, όπου προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η επίσημη παρουσίασή του θα καθυστερήσει και θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, αφού έχει υποχρεώσεις με τη «σελεσάο» στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

H μεταγραφή του Κακά από τη Μίλαν στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω από αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Γιουβέντους και πάλι στη «βασίλισσα» το 2001, όταν και πάλι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε εκταμιεύσει ένα τεράστιο ποσό, περίπου 75 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Η τρίτη πιο δαπανηρή μετακίνηση ανήκει επίσης στη Ρεάλ και στον Φλορεντίνο Πέρεθ, με την απόκτηση του Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα έναντι 58,5 εκατ. ευρώ το 2000.

Πέρα από την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, η διοίκηση της Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωσε για την πώληση του Κακά. «Η διοίκηση της Μίλαν ευχαριστεί τον άνθρωπο και σπουδαίο ποδοσφαιριστή Κακά για την καθοριστική συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας στα έξι χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της. Η αγωνιστική απώλεια του Κακά, που είναι μεγάλη, μπορεί να αναπληρωθεί. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του ανθρώπου Κακά, ενός υποδείγματος σοβαρότητας, επαγγελματισμού και αφοσίωσης. Η διοίκηση της Μίλαν εκφράζοντας τη φωνή των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων του συλλόγου εύχεται στον Κακά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Eπιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x