Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Πόρτα» για Ντρέντε

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόταση του Παναθηναϊκού για απόκτηση του Ρόιστον Ντρέντε με τη μορφή δανεισμού. Το εγχείρημα των «πρασίνων» να αποκτήσουν τον Ολλανδό αριστερό μπακ-χαφ ήταν εξ αρχής δύσκολο και έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων όπως η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Μάχη για Ολιβέιρα δίνουν οι «πράσινοι», που προσφέρουν 7 εκατ. ευρώ στην Μπέτις. «Ο Ίβανσιτς θα κάνει νέο ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό», .

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόταση του Παναθηναϊκού για απόκτηση του Ρόιστον Ντρέντε με τη μορφή δανεισμού. Το εγχείρημα των «πρασίνων» να αποκτήσουν τον Ολλανδό αριστερό μπακ-χαφ ήταν εξ αρχής δύσκολο και έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων όπως η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Η συνάντηση του Κώστα Αντωνίου με τους ιθύνοντες της «βασίλισσας» δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Ντρέντε, ωστόσο οι επαφές που έγιναν έθεσαν τα θεμέλια για μελλοντική συνεργασία των δύο συλλόγων. Αυτή μάλλον δεν θα αφορά παίκτες που είναι φέτος υπό παραχώρηση από τους δευτεραθλητές Ισπανίας, όπως οι Μέτσελντερ, Σαβιόλα και Χάιντσε.

Μάχη για Ολιβέιρα

Ο Κώστας Αντωνίου είναι αποφασισμένος να μην επιστρέψει με άδεια τα χέρια από την Ισπανία. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάχη για την απόκτηση του Ρικάρντο Ολιβέιρα από την Μπέτις, ο οποίος και είναι ο μεγάλος στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν ποσό που φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου φορ, ο οποίος ανήκει κατά το άλλο ήμισυ (50%) στη Σαραγόσα.

Ως εναλλακτική λύση υπάρχει πάντα ο Χούλιο Κρουζ, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Ίντερ. Πάντως ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή 35 ετών, που ζητεί τριετές συμβόλαιο με απολαβές που υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Στα υπόψη είναι και ο Πορτογάλος φορ της Βέρντερ Βρέμης, Ούγκο Αλμέιδα.

Διαφορά για Κατσουράνη

Ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ χωρίζει την Μπενφίκα από τον Παναθηναϊκό για τον Κώστα Κατσουράνη, όπως αναφέρεται στον πορτογαλικό Τύπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η μεταγραφή του 29χρονου μέσου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ στο παιχνίδι για την απόκτησή του παραμένει πάντα το Αμβούργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x