Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ανανέωσε ο Πρίττας

Στον Άρη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Θανάσης Πρίττας, καθώς υπέγραψε, παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Θανάση Αθανασιάδη και του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη, νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. «Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και πέρα από τις προοπτικές ως σύλλογος, έπαιξε κι αυτό ένα ρόλο στην τελική μου απόφαση», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο 30χρονος μέσος, που αγωνίζεται στους «κίτρινους» από το 2007, όταν και αποχώρησε από τον Ηρακλή.

Στον Άρη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Θανάσης Πρίττας, καθώς υπέγραψε, παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Θανάση Αθανασιάδη και του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη, νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. «Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και πέρα από τις προοπτικές ως σύλλογος, έπαιξε κι αυτό ένα ρόλο στην τελική μου απόφαση», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο 30χρονος μέσος, που αγωνίζεται στους «κίτρινους» από το 2007, όταν και αποχώρησε από τον Ηρακλή. Κοντά στην απόκτηση λάτιν στόπερ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arisfc.gr

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και πέρα από τις προοπτικές ως σύλλογος, έπαιξε κι αυτό ένα ρόλο στην τελική μου απόφαση. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας, χρωστάμε ορισμένα πράγματα στον κόσμο από την χρονιά που πέρασε και προσωπικά υπόσχομαι να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας», είπε και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της διοίκησης, τον κ. Κόντη για τις συζητήσεις και την θετική κατάληξη της υπόθεσής μου. Θα ήθελα όμως ιδιαίτερα να ευχαριστήσω και τον προπονητή της ομάδας τον κ. Μαζίνιο, ο οποίος με την εισήγησή του μου έδειξε ότι πιστεύει στις δυνατότητές μου. Θα προσπαθήσω, λοιπόν, όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους δικαιώσω και στην διάρκεια αυτού του νέου συμβολαίου που υπογράψαμε, ώστε ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα ξεκουραστώ, ώστε να είμαι πανέτοιμος όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x