Confederations Cup

Βραδινή προπόνηση… (βίντεο)

Καταιγιστική ήταν η Ισπανία, η οποία σκόρπισε τη Νέα Ζηλανδία νικώντας την 5-0, στο πρώτο της παιχνίδι για τον Α’ Ομιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, στο «Royal Bafokeng», γήπεδο της διοργανώτριας Ν. Αφρικής. Εκπληκτικός ο Τόρες, ο οποίος, μέσα σε 11’, πέτυχε χατ-τρικ (6’, 14’, 17’). Τα υπόλοιπα τέρματα για τους πρωταθλητές Ευρώπης πέτυχαν οι: Φάμπρεγκας (24’), Βίγια (48’). Νωρίτερα, Ν.Αφρική και Ιράκ έμειναν στο

Καταιγιστική ήταν η Ισπανία, η οποία σκόρπισε τη Νέα Ζηλανδία νικώντας την 5-0, στο πρώτο της παιχνίδι για τον Α’ Ομιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, στο «Royal Bafokeng», γήπεδο της διοργανώτριας Ν. Αφρικής. Εκπληκτικός ο Τόρες, ο οποίος, μέσα σε 11’, πέτυχε χατ-τρικ (6’, 14’, 17’). Τα υπόλοιπα τέρματα για τους πρωταθλητές Ευρώπης πέτυχαν οι: Φάμπρεγκας (24’), Βίγια (48’). Νωρίτερα, Ν.Αφρική και Ιράκ έμειναν στο 0-0.


Το ημίχρονο του Τόρες

Μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του «Royal Bafokeng» και αυτή ήταν η Ισπανία! Δεν πέρασε αρκετή ώρα από την έναρξη του αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης να… «χορεύουν» στον αγωνιστικό χώρο και τον Φερνάντο Τόρες, να πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε έντεκα λεπτά, καθαρίζοντας μόνος τους την υπόθεση νίκη! Οι «φούριας ρόχας», παρά το υπέρ τους σκορ, δεν αναπαύτηκαν μετά το 3-0, αφού ο Τσεσκ Φάμπρεγκας με πλασέ σε κενή εστία στο 24’, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ημίχρονο φωτιά για τους Ισπανούς!

Συντήρηση δυνάμεων…

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο οι Ισπανοί μπήκαν δυνατά και μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν ο Βίγια που είδε το όνομά του στο φωτεινό πίνακα των σκόρερ στο 48’, καθώς χωρίς να... δυσκολευτεί απέναντι στην κακή αμυντική λειτουργία των Νεοζηλανδών, έκανε το 5-0. Μετά από αυτή την εξέλιξη του αγώνα, είναι λογικό η απόδοση κάποιας ομάδας να πέφτει… Έτσι έγινε και εδώ, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να φτάνουν σε μία εύκολη νίκη…

Οι συνθέσεις

Νέα Ζηλανδία: Μος, Μάλιγκαν, Μπόιενς, Βέλιτς, Λόχεντ, Ελιοτ, Μπράουν, Μπρόκι (27' Κρίστι), Μπέρτος, Κίλεν (84' Μπράιτ), Σμελτς (76' Τζέιμς)

Ισπανία: Κασίγιας, Ράμος (54' Αρμπελόα), Πουγιόλ, Αλμπιόλ, Καπντεβίλα, Αλόνσο, Τσάβι (54' Καθόρλα), Φάμπρεγκας, Ριέρα, Βίγια, Τόρες (71' Σίλβα)

Παρακολουθήστε τα γκολ στα σχετικά βίντεο:











Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x