Stoiximan Super League

«Πράσινος» ο Ενχελααρ, «κλείνει» και Αντούριθ!

Ο Ορλάντο Ενχελααρ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ντύνεται στα πράσινα και σήμερα ή αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. «Θέλω πολύ να έρθω», δήλωσε ο Ολλανδός στη «SportDay». Κοντά στον Αριτς Αντούριθ το «τριφύλλι». Σήμερα θα βρεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η «χρυσή τομή» με τη Μαγιόρκα και ο Ισπανός επιθετικός θα γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Σήμερα κρίνεται και του Χούλιο Κρουζ. «30% να πω ναι», γιατί… «Δεν αξίζει τέτοια στάση στον Γκούμα».

Ο Ορλάντο Ενχελααρ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ντύνεται στα πράσινα και σήμερα ή αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. «Θέλω πολύ να έρθω», δήλωσε ο Ολλανδός στη «SportDay». Κοντά στον Αριτς Αντούριθ το «τριφύλλι». Σήμερα θα βρεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η «χρυσή τομή» με τη Μαγιόρκα και ο Ισπανός επιθετικός θα γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Σήμερα κρίνεται και του Χούλιο Κρουζ. «30% να πω ναι», δήλωσε ο Αργεντινός στην εφημερίδα «Goal».Αντιπρόταση ετοιμάζουν οι μάνατζέρ του. Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον Μέλμπεργκ. Ο Διονύσης Δεσύλλας εξηγεί γιατί… «Δεν αξίζει τέτοια στάση στον Γκούμα».

«Εκλεισε» Ενχελααρ

Ο διακαής πόθος του Χενκ Τεν Κάτε ντύνεται στα πράσινα. Ο λόγος για τον Ορλάντο Ενχελααρ. Ο Ολλανδός μέσος σήμερα ή αύριο θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αφού οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Σάλκε και για να τελειώσει η μεταγραφή μένει η ανταλλαγή των φαξ. Η γερμανική ομάδα θα πάρει 2,2 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης για τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει συμβόλαιο 1,2 εκατομμύρια.

Παίρνει και Αντούριθ

Ο Αριτς Αντούριθ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους από τα τρία στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ συν τον Μόρις, αλλά η Μαγιόρκα ζητάει 5,3 εκατομμύρια. Μιλάμε δηλαδή για μια διαφορά της τάξεως των 500.000 ευρώ. Λογικά, η «χρυσή τομή» θα βρεθεί σήμερα και ο Ισπανός επιθετικός θα «κλείσει» στους «πράσινους». Όλα αυτά, εκτός αν η Φούλαμ, με την οποία η ισπανική ομάδα έχει σήμερα ραντεβού, δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ και πάρει τον παίκτη. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Αντούριθ θα γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Αντιπρόταση για Κρουζ

Σήμερα είναι η καθοριστική μέρα για τον Χούλιο Κρουζ. Οι μάνατζέρ του αναμένεται να κάνουν αντιπρόταση, ρίχνοντας τις απαιτήσεις τους στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά». Ποσό το οποίο δίνει ο Παναθηναϊκός, αλλά μαζί με τα μπόνους. Η μεταγραφή είναι δύσκολο να γίνει. «Αυτή είναι η προσφορά μας και δεν δίνουμε τίποτα παραπάνω», έλεγαν άνθρωποι της ΠΑΕ, ενώ ο Νίκος Πατέρας ήταν εκνευρισμένος με τις υπερβολικές απαιτήσεις των εκπροσώπων του παίκτη.

Ανοικτή γραμμή για Μέλμπεργκ

Την ώρα που οι Ιταλοί θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Ολαφ Μέλμπεργκ, με τον Τύπο της χώρας να μιλά για συμφωνία Παναθηναϊκού και Γιουβέντους, οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με τη «μεγάλη κυρία» για τον Σουηδό αμυντικό. Ο 32χρονος είναι πάντα στα υπόψη και γι’ αυτόν τον λόγο τις τελευταίες μέρες έχει μείνει στάσιμο το θέμα του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτήσει τον Μέλμπεργκ το «τριφύλλι». Σε ό,τι αφορά, τώρα, το θέμα του Κώστα Κατσουράνη, παρατηρείται μια στασιμότητα που έχει κάνει πολλούς να ανησυχούν. Το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι την Κυριακή, λογικά θετικά για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x