Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Λεπτομέρειες για Νασούτι

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να αποτελέσει ο Κριστιάν Νασούτι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Οι «κίτρινοι» περιμένουν τα αποτελέσματα του διοικητικού συμβούλιου της Ρίβερ Πλέιτ και ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή να έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού. Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει για την ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο η λύση της συνεργασίας του Φερνάντο Μαρκές με τον Ηρακλή. «Με την παραπάνω πρόταση ο Αρης απέκτησε προτεραιότητα», δήλωσε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. », ανέφερε ο Μεχντί Ναφτί.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να αποτελέσει ο Κριστιάν Νασούτι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Οι «κίτρινοι» περιμένουν τα αποτελέσματα του διοικητικού συμβούλιου της Ρίβερ Πλέιτ και ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή να έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 27χρονο στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει, μαζί με τους Γιάχιτς, Κουλουχέρη, Ρομπέρζ, Λέμπο(;) και Ρονάλντο, μία από τις επιλογές του Ιομάρ Μαζίνιο για το κέντρο της άμυνας.

Προβάρει τα κίτρινα

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει για τον Άρη η λύση της συνεργασίας του Φερνάντο Μαρκές με τον Ηρακλή. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό ότι οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισπανού μέσο, ο οποίος δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει το νέο «χτύπημα» της ομάδας του Ιομάρ Μαζίνιο. Για την ανακοίνωση της μεταγραφής φαίνεται πως χρειάζεται να διευθετυθούν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν ειδικούς όρους στο συμβόλαιό του παίκτη και θα προβλέπουν «τσουχτερά» πρόστιμα σε περίπτωση παραπτωμάτων. Στη συνέχεια, οι διοικούντες τον Άρη θα κινηθούν για την ενίσχυση των άκρων και ειδικά του αριστερού.

Αμπρέου: «Ο Αρης απέκτησε προτεραιότητα»

Τους λόγους για τους οποίους απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ Σοσιεδάδ και επέλεξε να συνεχίσει στον Άρη την καριέρα του εξήγησε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ισπανικά Μέσα. «Η πρώτη επαφή με τον Αρη έγινε πριν από δύο μήνες. Τότε μου είπαν ότι έπρεπε να απαντήσω σε 10 μέρες, αλλά τους απάντησα ότι δεν μπορώ τόσο γρήγορα να λειτουργήσω. Η δεύτερη, πιο βελτιωμένη, πρόταση έγινε πριν από 20 μέρες περίπου, τότε που έφυγα για τη Λατινική Αμερική για να πάρω μέρος στα προκριματικά του Μουντιάλ, με την εθνική Ουρουγουάης. Με την παραπάνω πρόταση ο Αρης απέκτησε προτεραιότητα», είπε ο 32χρονος επιθετικός και υπήρξε η πληροφορία ότι δεν μπορεί να έρθει, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού, νωρίτερα από την επόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

* Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Θέμη Κουλουχέρη με τον Άρη. Ο 28χρονος αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τους παράγοντες της ομάδας, συμφωνώντας να παραμείνει για ακόμη τρία χρόνια.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x