Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Τα τυπικά για Ένχελααρ, διστακτικός ο Μέλμπεργκ!

Η μεταγραφή του Ορλάντο Ένχελααρ είναι τελειωμένη κατά 99%. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ο Ολλανδός μέσος πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού μια και έχουν απομείνει τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα. Αντίθετα, διστακτικός να μετακινηθεί σε ομάδα της Ελλάδας είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. «Πολύ δύσκολα να δεχτεί ο Κρουζ», η δήλωση του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6! «Χαλάει» του Κατσουράνη λόγω Τεν Κάτε», στο www.sport-fm.gr ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Η μεταγραφή του Ορλάντο Ένχελααρ είναι τελειωμένη κατά 99%. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ο Ολλανδός μέσος πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού μια και έχουν απομείνει τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα. Αντίθετα, διστακτικός να μετακινηθεί σε ομάδα της Ελλάδας είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. «Πολύ δύσκολα να δεχτεί ο Κρουζ», η δήλωση του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6! «Χαλάει» του Κατσουράνη λόγω Τεν Κάτε», γράφει στο www.sport-fm.gr ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Δικός του ο Ένχελααρ!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ορλάντο Ένχελααρ στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του NοvaΣΠΟΡ FM 94.6 και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ο Ολλανδός μέσος είναι προ των πυλών της Παιανίας και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Σάλκε απέστειλε την Τετάρτη εγγράφως την απάντησή της στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον διεθνή άσο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετική! Οι μάνατζερ του παίκτη βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αύριο θα μεταφέρουν στον πελάτη τους την προσφορά του «τριφυλλιού». Αυτή προβλέπει συνεργασία τριών ετών, έναντι 1.2εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ η ομάδα της Bundesliga θα βάλει στα ταμεία της γύρω στα 2.2εκατ. ευρώ.

«Κλωτσάει» ο Μέλμπεργκ!

Σε αντίθεση με την επιθυμία του Ένχελααρ να συνεργαστεί εκ νέου με τον Χενκ Τεν Κάτε, ο Όλοφ Μέλμπεργκ έχει άλλα σχέδια για το μέλλον της καριέρας του. Όπως πρώτος αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Σουηδός αμυντικός δεν βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του σε ελληνική ομάδα. Η πλευρά του παίκτη αναφέρει πως 32χρονος άσος της Γιουβέντους δεν έχει αποδεχτεί καμία πρόταση και προσπαθεί να εξαντλήσει ό,τι προτάσεις έχει από ομάδα ανώτερου πρωταθλήματος, προτού πάρει την οριστική του απόφαση.

«Δύσκολα στον ΠΑΟ ο Κρουζ»!

Δύσκολο έως απίθανο είναι να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Χούλιο Κρουζ με τη φανέλα της ομάδας τους. Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες να γίνει αποδεκτή η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι πολύ λίγες…

«Πολύ δύσκολα θα δεχτεί ο Κρουζ την πρόταση. Είμαι σε σύσκεψη στην Αργεντινή και συζητάμε τη μεταγραφή του παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του 34χρονου επιθετικού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x