Stoiximan Super League

«90% πάω στον Παναθηναϊκό»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος. «Είμαι πολύ κοντά. Οι πιθανότητες είναι 90%», δήλωσε ο Αργεντινός άσος. Τον Ζακί θέλουν οι «πράσινοι» και έχουν κάνει πρόταση στη Ζάμαλεκ, όπως », τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος. «Είμαι πολύ κοντά. Οι πιθανότητες είναι 90%», δήλωσε ο Αργεντινός άσος. Τον Ζακί θέλουν οι «πράσινοι» και έχουν κάνει πρόταση στη Ζάμαλεκ, όπως αποκάλυψε το www.sport-fm.gr. «Να μείνει ήσυχος ο κόσμος», τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Λέτο: «Κοντά στον Παναθηναϊκό»

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως γράφει και η ιστοσελίδα skysports. Οι «πράσινοι» θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, επόμενος σταθμός του Αργεντινού άσου του Ολυμπιακού, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος.

«Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λίβερπουλ και ξέρω ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία», δήλωσε ο 22χρονος και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό είναι 90%. Περίμενα όλες αυτές τις εβδομάδες κάτι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε. Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που δεν με θέλουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου».

Παίρνει Κατσουράνη

Παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών και τα όσα ειπώθηκαν ότι η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό «χαλάει», το θέμα αναμένεται να τελειώσει θετικά μέσα στην εβδομάδα. Οι «πράσινοι» μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή το Σάββατο και το μόνο που περιμένουν είναι να αποκτήσει την ελευθέρας του από την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι αναμένεται να πάρουν περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ΑΕΚ, προκειμένου να μην υπάρξει νέο πρόβλημα. Ο μάνατζερ του Κατσουράνη είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει θετικά το σήριαλ.

Ακολουθεί του Πουιγκρενιέ

Ο Παναθηναϊκός θέλει πρώτα να πάρει επιθετικό και μετά να πάει για αμυντικό. Ο Πουιγκρενιέ είναι πάντα το φαβορί. Οι «πράσινοι» είναι σε συνεχείς επαφές με τη Ζενίτ και δίνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. Η ομάδα του ζητάει 2,8 εκατομμύρια και εκτιμάται ότι η διαφορά θα καλυφθεί.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x