Stoiximan Super League

«Πολύ χαρούμενος ο Όλοφ»

Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όπως δήλωσε στον σουηδικό Τύπο (εφημερίδα «Aftonbladet») ο μάνατζέρ του, Άντερς Βάλστεν. Υπέγραψε για τρία χρόνια ο 32χρονος αμυντικός, ανακοινώθηκε η μεταγραφή. Ήρθε και υπογράφει ο Ντάρμπισαϊρ. «Δεν σκοπεύω να φύγω από την Μπεσίκτας», δήλωσε ο Μπομπό. Ποια η αντίδραση των διοικούντων για τις δηλώσεις Λέτο.

Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όπως δήλωσε στον σουηδικό Τύπο (εφημερίδα «Aftonbladet») ο μάνατζέρ του, Άντερς Βάλστεν. «Ο Όλοφ είναι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε για τρία χρόνια με μία ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League κι έχει κατακτήσει τα 12 από τα τελευταία 13 πρωταθλήματα», τόνισε. Ο διεθνής άσος, η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό έχει γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της χώρας του, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, κάτι ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού διεθνή αμυντικού Όλοφ Μέλμπεργκ από τη Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μεταβεί στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού προηγουμένως θα πρέπει να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις στην Ιταλία και τη Σουηδία.

Έρχεται, υπογράψει και... πετά ο Ματ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος φορ θα υπογράψει το νέο τετραετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και σήμερα το βράδυ ή το αργότερο την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Μπομπό: «Δεν σκοπεύω να φύγω»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του από την Μπεσίκτας εμφανίζεται ο Μπομπό, τονίζοντας πως αν ήταν υποχρεωμένος να αποχωρήσει θα το έκανε μόνο για τα... μάτια μιας ομάδας που αγωνίζεται στο Champions League. Μιλώντας στον τουρκικό Τύπο, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ήταν σαφής.

«Γνωρίζω ότι ο Κάρλος Ντούνγκα παρακολουθεί την πορεία μου. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστώ στη νέα σεζόν στο Champions League. Δεν σχεδιάζω να αποχωρήσω από την Μπεσίκτας. Εάν τελικά κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο δηλώνω κατηγορηματικά πως θα επιλέξω ένα σύλλογο που θα μετέχει στο Champions League», δήλωσε ο 24χρονος Βραζιλιάνος φορ.

Δεν... συγκινήθηκαν

Οι δηλώσεις του Σεμπαστιάν Λέτο πως κατά 90% θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού την επόμενη περίοδο δεν... συγκίνησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταστήσει σαφές στη Λίβερπουλ πως δεν θα υπερβούν τα 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του Αργεντινού αριστερού χαφ. Μάλιστα ήδη εξετάζουν στην αγορά άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, όπου μετά την αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και το διαφαινόμενο «αντίο» του Λέτο μοναδική λύση είναι αυτή του νεοαποκτηθέντος Ζαουάντ Ζαϊρί.

*Συνθήκες χειμώνα αντιμετωπίζουν στο Ζέεφελντ οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η δεύτερη προπόνηση της ομάδας στην Αυστρία, το πρωί της Τρίτης, έγινε με θερμοκρασία 6 βαθμών Κελσίου, ενώ ολοκληρώθηκε με διπλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x