Stoiximan Super League

Ζέεφελντ: Κρύο και προπονήσεις!

Κάθε ώρα και χειρότερες γίνονται οι καιρικές συνθήκες στο Σέεφελντ με αποτέλεσμα το έργο του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού να γίνεται δυσκολότερο. Οι προπονήσεις είναι πλέον διπλές με τον Τιμούρ Κετσπάγια, πάντα, να κλείνει την προπόνηση με οικογενειακό διπλό.

Αποστολή στο Ζέεφλντ: Διονύσης Καππάτος

Κάθε ώρα και χειρότερες γίνονται οι καιρικές συνθήκες στο Zέεφελντ με αποτέλεσμα το έργο του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού να γίνεται δυσκολότερο. Οι προπονήσεις είναι πλέον διπλές με τον Τιμούρ Κετσπάγια, πάντα, να κλείνει την προπόνηση με οικογενειακό διπλό.

Καιρικές συνθήκες

Ολοένα και χειροτερεύουν οι καιρικές συνθήκες στο Zέεφελντ. Το πρωί της δεύτερης ημέρας της διαμονής του Ολυμπιακού στην πόλη άρχισε με μία έκπληξη. Οι κορυφές των βουνών που περικλείουν την πόλη έχουν γεμίσει χιόνι. Η θερμοκρασία έχει σταθεροποιηθεί κάτω από τους εννέα βαθμούς Κελσίου (9οC). Η βροχή πλέον είναι περισσότερο δυνατή, σε αντίθεση την πρώτη ημέρα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα σταματούσε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί και για τις επόμενες ημέρεςμε την θερμοκρασία ναπέγτει και άλλο.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η αποστολή του Ολυμπιακού καλείται να αντιμετωπίσει τέτοιες καιρικές συνθήκες στο Zέεφελντ από τότε που η ομάδα επιλέγει την αυστριακή πόλη για την προετοιμασία της.

Προπονήσεις

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Zέελφεντ είναι διπλές. Μία το πρωί στις 11 ώρα Αυστρίας, δηλαδή, στις 12 ώρα Ελλάδος και μία το απόγευμα στις 18.30 ώρας Ελλάδος.

Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση άρχισε στις 17.20 με λίγο τρέξιμο και διατάσεις. Στη συνέχεια οι παίκτες είχαν την πρώτη τους επαφή με μπάλα και με ασκήσεις για καλύτερη κυκλοφορία. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να παίζουν μεταξύ τους.

Στην σημερινή προπόνηση οι ρυθμοί ανέβηκαν. Μετά από το ζέσταμα ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μιχαήλ χώρισε τους παίκτες σε μικρές ομάδες για να αρχίσουν τα σπριντ.

Πανέμορφά γκολ στο οικογενειακό διπλό

Νικητές με 2-1 τους παίκτες με τις μαύρες φανέλες βρήκε στο οικογενειακό διπλό στην πρώινή προπόνηση της Τρίτης. Το σκορ άνοιξε ο Ντούντου με ένα όμορφο μακρινό σουτ. Τα γκολ για τους νικητές τα διπλασίασε ο Τοροσίδης σε ένα πολύ όμορφο σουτ αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Παναναγόπουλου. Για τους «κόκκινους» ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μείωσε σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε.

Με τους «μαύρους» αγωνίστηκαν: Κόβατς, Ντουντού, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Ζαϊρί, Ραούλ Μπράβο, Μήτρογλου, Κατσικόγιαννης, Πάντος, Τοροσίδης, Βασιλογιαννής. Με τους «κόκκινους»: Παναγόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντομί, Ζεβλάκοφ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Όσκαρ, Στολτίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x