Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Προτάθηκε ο Χέσελινκ!

Ένα ακόμη όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση αν ντυθεί στα «βυσσινί» προτάθηκε στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γραφεία της ΑΕΛ δέχτηκαν ένα φαξ με το όνομα του Φένεγκορ οφ Χέσελινκ! Πρόκειται για τον διεθνή Ολλανδό επιθετικό, ο οποίος, έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τη Σέλτικ, έμεινε ελεύθερος.

Ένα ακόμη όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση αν ντυθεί στα «βυσσινί» προτάθηκε στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γραφεία της ΑΕΛ δέχτηκαν ένα φαξ με το όνομα του Φένεγκορ οφ Χέσελινκ! Πρόκειται για τον διεθνή Ολλανδό επιθετικό, ο οποίος έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τη Σέλτικ, έμεινε ελεύθερος.

Η περίπτωσή του συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες και γίνεται ακόμη δυσκολότερη λόγω του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει οι Αϊντχόφεν (σ.σ. πρώην ομάδα του) και Τβέντε. Παράλληλα, πρόκειται για ακριβή περίπτωση, μια και το κασέ του αγγίζει τα 1.2 εκατ. ευρώ. Πάντως, οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να «ζεστάνουν» για τα καλά τον κόσμο.

Όσον αφορά τον Ούγκο Βιάνα, δεν προέκυψε κανένα νεότερο (ούτε για τον Τσέρνατ), ενώ χάνεται οριστικά ο Ουμίτ Καράν, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει για δύο χρόνια με την Εσκισεχιρσπόρ. Για τη θέση του τερματοφύλακα δυσκολεύει του Μίροσλαβ Μίλερ, λόγω των απαιτήσεων της Μλάντα Μπόλεσλαβ και πιθανότατα θα επανεξεταστεί η περίπτωση του Αρκάντιους Μάλαρτζ.

* Μεταγραφές που θα εντυπωσιάσουν προανήγγειλε ο Κώστας Πηλαδάκης, στο περιθώριο του χθεσινού πάρτι για το νέο γήπεδο: «Αν καταφέρουμε να πείσουμε τους παίκτες του βεληνεκούς που κυνηγάμε να τους έχουμε μαζί μας στην αναχώρηση για τη Γερμανία, θα είναι το καλύτερο δυνατό. Οι μεταγραφικοί μας στόχοι είναι γνωστοί και δεν μπαίνουν από τον πρόεδρο, αλλά από την τεχνική ηγεσία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x