Stoiximan Super League

E-ε-ε-έφτασε!

Λίγο μετά τις 18.40 έφτασε στην Αθήνα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Περίπου τρεις χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν μόλις έκανε την εμφάνιση του. Εννέα τζίπ βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να μεταφέρουν τον Γάλλο επιθετικό σε ξενοδοχέιο όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα. Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Λίγο μετά τις 18.40 έφτασε στην Αθήνα ο Τζιμπρίλ Σισέ.Περίπου τρεις χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν μόλις έκανε την εμφάνιση του. Εννέα τζίπ βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να μεταφέρουν τον Γάλλο επιθετικό σε ξενοδοχέιο όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα. Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Το έργο των δύο ανδρών ήταν αρκετά δύσκολο, αφού ο παίκτης δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αρχικά, ο κ. Ησαΐας του είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ευρωπαϊκό κλαμπ που τυγχάνει να παίζει στην Ελλάδα». Από την πλευρά του, ο κ. Αντωνίου, τού εξήγησε: «Μας λείπει το πρωτάθλημα, ετοιμάζουμε μια τρομερή ομάδα και θέλουμε να ηγηθείς. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά στην επίθεση λείπει μια προσωπικότητα σαν και σένα που θα κάνει τη διαφορά».

Όμως μια ατάκα του κ. Ησαΐα έκανε τον Σισέ να πει το πολυπόθητο «oui». «Όταν τα πράγματα σκληραίνουν, ο σκληρός το παίρνει πάνω του», του είπε και πρόσθεσε: «Αυτός ο σκληρός θέλουμε να είσαι εσύ». Μόλις ο Γάλλος άκουσε τα παραπάνω λόγια, ανέφερε: «Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και θέλω μαζί να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή».

Λέτο: «Θα δώσει δύναμη ο Σισέ»

Έκπληκτος από την επικείμενη απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο, μιλώντας στο ραδιόφωνο La Red. «Μιλάμε σοβαρά; Ο Σισέ θα έρθει στον Παναθηναϊκό; Είναι φανταστική μεταγραφή, σπουδαίος παίκτης, που μπορεί να δώσει δύναμη στην επίθεση. Δεν τον πρόλαβα στη Λίβερπουλ, αλλά θυμάμαι τις εμφανίσεις του εκεί. Χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό με τον Σισέ», είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για την υπόθεση του Γάλλου στράικτερ.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στην Ελλάδα κι έχει μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και ειδικά στο Champions League. Έχει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, κι έναν Έλληνα, τον Καραγκούνη, που είναι φοβερός στη μεσαία γραμμή. Και κόσμος του είναι φανατικός και ελπίζω να με αγαπήσουν. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι. Στο γήπεδο θα δείξω την αξία μου».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει αύριο το πρωί στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ και θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι».

Αύριο ο Κώστας Κατσουράνης θα γίνει και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος μέσος θα συναντηθεί με τον Κώστα Αντωνίου, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και το Σάββατο θα μεταβεί στην Παιανία για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Νίνης: «Μεγάλος παίκτης ο Σισέ!»

Για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό μίλησε και ο Σωτήρης Νίνης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κατάστημα γνωστής αθλητικής εταιρείας. «Από εσάς ακούω ότι έρχεται. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά από εσάς το ακούω ότι έκλεισε». Σε ό,τι αφορά τον Κατσουράνη, ο νεαρός παίκτης, ανέφερε: «Έχει κλείσει; (γέλια) Καλό είναι να έρθει και να μας βοηθήσει όπως μπορεί. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα».

Μπιέρσμιρ: «Έρχομαι στον ΠΑΟ»

Την επιθυμία του να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ματίας Μπιέρσμιρ, μιλώντας στη «SportDay». Ο Σουηδός στόπερ αγωνίζεται με την εθνική Ελπίδων της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, που διεξάγεται στην πατρίδα του, και έχει μόνο αυτό στο μυαλό του. «Αυτή τη στιγμή δεν να κάνω κάποιο σχόλιο για το μέλλον μου. Είμαστε στο τέλος ενός πολύ σημαντικού τουρνουά για μας, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων, και υπάρχουν πολλοί συμπαίκτες μου που είναι σε ανάλογη μοίρα με μένα», είπε ο νεαρός διεθνής και ερωτηθείς αν θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Φυσικά και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να πάω στον Παναθηναϊκό».

Σήμερα η «πρώτη»

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Νέα πρόσωπα είναι ο Καντέ, που θα μείνει στην Παιανία μέχρι να βρει σπίτι, και οι νεαροί Μαχλελής, Ραντοβάνοβιτς και Ντιόπ, οι οποίοι προορίζονται για την «Golden Team». Το «παρών» αναμένεται να δώσουν κανονικά οι Ίβανσιτς, Κλέιτον και Γκούμας, παρότι δεν υπολογίζονται από τον Χενκ Τεν Κάτε. Θα απουσιάσουν οι Τζιόλης, Μάλαρτζ, Δημούτσος και Μόρις, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις στις μεταγραφές τους. Στην πρώτη συγκέντρωση του «τριφυλλιού» οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν εργομετρικά και θα υποβληθούν σε καρδιολογικές κι αιματολογικές εξετάσεις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x