Ελλάδα

«Τουλάχιστον ένα χρόνο στον ΠΑΟ ο Νικ»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο πατέρας του Νικ Καλάθη, Τζον, τις φήμες ότι ο γιος του αναζητά τρόπο για να μπορέσει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί από την προσεχή περίοδο στο ΝΒΑ. Δημοσίευμα του «ESPN» ανέφερε πως ο 20χρονος γκαρντ ανησυχεί για το χρόνο συμμετοχής του, ειδικά αν παραμείνει στους «πράσινους» ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. « Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα παίξει σίγουρα στην Ελλάδα την προσεχή περίοδο», είπε.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο πατέρας του Νικ Καλάθη, Τζον, τις φήμες ότι ο γιος του αναζητά τρόπο για να μπορέσει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί από την προσεχή περίοδο στο ΝΒΑ, αν επιλεγεί στον πρώτο γύρο του ντραφτ. Δημοσίευμα του «ESPN» ανέφερε πως ο 20χρονος γκαρντ ανησυχεί για το χρόνο συμμετοχής του, ειδικά αν παραμείνει στους «πράσινους» ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα παίξει σίγουρα στην Ελλάδα την προσεχή περίοδο και θα βρίσκεται εκεί τουλάχιστον για μία σεζόν», είπε ο πατέρας του ομογενή γκαρντ, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής θα μάθει σε ποια θέση και από ποια ομάδα επιλέχθηκε στα ντραφτ. «Είναι ένα όνειρο γι’αυτόν. Περιμένει χρόνια αυτή τη στιγμή. Κλήθηκε στην εθνική ομάδα και όλα πηγαίνουν καλά γι’αυτόν. Ο Νικ είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την προοπτική να παίξει στη συνέχεια στο ΝΒΑ».

*Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ομοίως και για τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x