Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Σισέ!

Την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναικό έβαλε ο ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός, που γνώρισε την στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κατα την άφιξή του στη Ελλάδα, δείπνησε το βράδυ στον Αστέρα Βουλιαγμένης με τον Νικόλα Πατέρα, τον Κωστα Αντωνίου και τον Χενκ Τεν Κάτε και ολοκλήρωσαν την συμφωνία τους με τις υπογραφές.

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης έμεινε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός, που γνώρισε την αποθέωση από περίπου τρεις χιλιάδες φιλάθλους στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", κατευθύνθηκε προς τον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου δείπνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα, τον Διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον προπονητή των "πρασίνων" Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Σισέ συνοδευόταν από την οικογένειά του και αυτό που είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι ότι έμεινε έκπληκτος από τη συμπεριφορά όλων προς το πρόσωπό του αλλά και στους δικούς του ανθρώπους. «Είμαι εντυπωσιασμένος, δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου», ήταν τα λόγια του Γάλλου.

* Η μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και τυπικά τα μεσάνυχτα, αφού ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x