Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ελπίδες για Κάλστρομ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ. Όπως αναφέρει η «SportDay», στους Πειραιώτες μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Σουηδού μέσου. Άσχημα ήταν τα πρώτα μαντάτα από την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Κριστιάν Λεντέσμα. «Δεν αλλάζει η στρατηγική μας από το τι κάνουν οι άλλοι», ειπώθηκε από τη διοίκηση.

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ. Όπως αναφέρει η «SportDay», στους Πειραιώτες μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Σουηδού μέσου και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Λιόν δεν είναι ομάδα που πουλάει φθηνά, όμως δεν αποκλείεται να δώσει τη συγκατάθεσή της και ο διεθνής ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι υπομονή και όχι σπασμωδικές κινήσεις.

Δεν αποκλείεται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Γάλλων να επηρεάσουν το θέμα του Κάλστρομ, όπως και το ποιες ομάδες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Δεν τα παρατάει για Γκονζάλες

Άσχημα ήταν τα πρώτα μαντάτα από την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με την Μπέτις και παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Αρχικά, οι Ανδαλουσιάνοι ζητούσαν 10 εκατ. ευρώ, αλλά φάνηκε ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει και με 7 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να διαθέσουν ούτε το συγκεκριμένο ποσό και εκτιμούν ότι μπορούν να κάνουν με λιγότερα χρήματα τον παίκτη δικό τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι με τις διαπραγματεύσεις θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Ισπανών κάτω από τα πέντε εκατ. ευρώ. Η Μπέτις θέλει να παραχωρήσει τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό, αφού ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι διοικούντες την ισπανική ομάδα δεν συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού ή συνιδιοκτησίας του 25χρονου άσου, αφού στην πορεία μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Την επόμενη εβδομάδα ο «λύκος»

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Κριστιάν Λεντέσμα, όπως έλεγαν χθες στον Ολυμπιακό. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν το ταξίδι του 31 ετών μέσου να γίνεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Ο Αργεντινός παίκτης ζητάει μεγαλύτερο συμβόλαιο και αύξηση στις αποδοχές του. Η υπόθεση παραμονής του «λύκου» θα ξεκαθαρίσει μόλις περάσει από το «μικροσκόπιό» του Τιμούρ Κετσπάγια. Υπάρχουν, μάλιστα, πιθανότητες να μείνει στην ομάδα από τη στιγμή που υπάρχουν θέσεις ξένων στο ρόστερ. Το θέμα είναι ότι η υπόθεση του Λεντέσμα παραμένει ανοιχτή, ενώ πάντα στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Τετεϊ.

«Δεν αλλάζει από το τι κάνουν οι άλλοι»

Δεν αλλάζει η στρατηγική του Ολυμπιακού με τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, όπως ειπώθηκε από διοικητικούς κύκλους των Πειραιωτών. «Ο Ολυμπιακός δεν θα αντιδράσει επειδή πήρε ο Παναθηναϊκός τον Σισέ, που είναι πράγματι σπουδαία μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός έχει τον σχεδιασμό του και μία συγκεκριμένη στρατηγική, που δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει από το τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν αισθανόμαστε καμία πίεση, κάνουμε τις επαφές που χρειάζονται και όπως έχουμε πει θα πάρουμε κι άλλους παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Όπως αναφέρει η «SportDay», ο Σωκράτης Κόκκαλης θα μεταβεί (στις 2 Ιουλίου μαζί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο) στο Ζέεφελντ για να μιλήσει εκ νέου με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Θέλει χρήματα για τον δανεισμό

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άλντιτορ. Ο επιθετικός των ΗΠΑ, που σκόραρε προχθές επί της Ισπανίας, ανήκει στη Βιγιαρεάλ και την περίπτωσή του έχει εισηγηθεί ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή με το «κίτρινο υποβρύχιο» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε (σ.σ.: πρώην προπονητής του Ολυμπιακού) δεν έχει πρόβλημα ο παίκτης να αγωνιστεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα, αρκεί να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Οι Ισπανοί απαιτούν χρήματα για την παραχώρησή του και φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται 7 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x