Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Σκάει» του Γκονζάλες!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι… κατά το ήμισυ ο Μαρκ Γκονζάλες! Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό (27/6) της φύλλο η «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Χιλιανό ακραίο για τα επόμενα τρία χρόνια και οι διαπραγματεύσεις με τη Μπέτις συνεχίζονται. Για επιθετικό πάντα στα υπ’ όψη βρίσκεται ο Άλτιντορ. υπογλυκαιμίας έπαθε ο Λεονάρντο.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι… κατά το ήμισυ ο Μαρκ Γκονζάλες! Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό (27/6) της φύλλο η «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Χιλιανό ακραίο για τα επόμενα τρία χρόνια και οι διαπραγματεύσεις με τη Μπέτις συνεχίζονται. Για επιθετικό πάντα στα υπ’ όψη βρίσκεται ο Άλτιντορ. Κρίση υπογλυκαιμίας έπαθε ο Λεονάρντο.

Συμφώνησε με Γκονζάλες

Αν το θέμα αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο, θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να «κλείσει» στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέραμε και χτες, ο Μαρκ Γκονζάλες είναι θετικός να παίξει μπάλα στη χώρα μας, τον ενδιαφέρει η προοπτική, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Η Μπέτις ποντάρει πολλά στη μεταγραφή του Χιλιανού ακραίου μεσοεπιθετικού, προσμένοντας να γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα ταμεία της.

Σήμερα η «SportDay» αποκαλύπτει ότι το πρώτο βήμα για την μετακίνηση του διεθνούς ακραίου στον Πειραιά έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο αριστεροπόδαρο χαφ για συνεργασία τριών ετών. Μάλιστα, φαίνεται να συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Μπέτις και διαπιστώνεται διαφορά 2εκατ. ευρώ. Οι Ανδαλουσιάνοι ζητούν 7 και ο Ολυμπιακός δίνει 5εκατ. ευρώ. Η αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά δεν χάνεται στο λιμάνι και θεωρούν ότι την επόμενη εβδομάδα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί…

* Συνεχίστηκαν και χτες τα δημοσιεύματα ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κιμ Κάλστρομ. Επικαλούμενη πληροφορίες από Γαλλία και Ελλάδα, η σουηδική ιστοσελίδα «Aftonbladet» ανέφερε πως ο μέσος της Λιόν είναι έτοιμος να κάνει παρέα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με τη γαλλική ομάδα, η οποία με τη σειρά της φέρεται να τους διεμήνυσε να καταθέσουν έγγραφη προσφορά για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις (ο Σουηδός μέσος κοστολογείται στα 6εκατ. ευρώ). «Αν τα βρει ο Ολυμπιακός με την Λιόν δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είναι πολύ ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Όλαφ. Πρέπει βέβαια να γίνει σαφές πως ότι θέλω θα γίνει μόνο με την σύμφωνη γνώμη της Λιόν. Τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Οι επόμενες τρεις – τέσσερις μέρες είναι καθοριστικές», τόνισε στην εφημερίδα «Goal News» ο παίκτης.

«Κρατάει» Άλτιντορ, σκέψεις για το «μπαμ»

Μπορεί στον Ολυμπιακό να αρνούνται ότι θα μπουν στο… τριπάκι να ρεφάρουν μετά τις ηχηρές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, αλλά όσο να’ ναι το επικοινωνιακό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο. Οι στόχοι για τη μεσαία γραμμή είναι συγκεκριμένοι και αναφέρθηκαν παραπάνω. Πλέον, αναζητείται ο κατάλληλος επιθετικός.

Μέχρι στιγμής το μόνο, σχεδόν σίγουρο όνομα που έχει ακουστεί είναι του Άλτιντορ της Βιγιαρεάλ. Ο νεαρός Αμερικανός διατηρείται στη λίστα των «ερυθρόλευκων», όμως δεν αποκλείεται να προκριθεί τελικά άλλη περίπτωση. Παράλληλα με το δανεισμό του διεθνούς άσου, οι Πειραιώτες ψάχνονται για κάτι καλύτερο. Και εδώ «κολλά» το θέμα του επικοινωνιακού που αναφέραμε παραπάνω. Οι φήμες για μια «βόμβα» στην επίθεση συνεχίζονται και πέραν των Μοριέντες, Λοβ, Άλβες ακούγεται και το όνομα του Φρεντ. Βέβαια, ουσιαστικότερα νέα θα έχουμε μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Γιατί αν μπουν περισσότερα χρήματα απ’ όσα υπολογίζονται μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να ετοιμάσει κάποια έκπληξη για τον κόσμο…

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x