Ένα σκάρτο χρόνο έπαιζε ο Λέτο με τον Ολυμπιακό και κατάφερε να αγαπηθεί από την εξέδρα. Ο οπαδός του πρωταθλητή που στη γλώσσα του Ηρακλή Αντύπα ονομάζεται «αγνός και τίμιος γαύρος» πάντα φτιάχνεται με παίκτες που κάνουν δημόσιες σχέσεις μαζί του. Ο Λέτο ήταν ένας από αυτούς. Είχε πάθος στο παιχνίδι του, έδειχνε τσαμπουκαλεμένος όταν υπήρχε προδιάθεση για φασαρία και πήγαινε κατευθείαν προς την εξέδρα όταν το επέτρεπαν οι περιστάσεις.

Μα πάνω από όλα ήταν οι ποδιές, τα τακουνάκια και τα… σολαρίσματα που τον «ανέβασαν» στην εκτίμηση των οπαδών. Γιατί ο «αγνός και τίμιος γαύρος» είχε τον Ντουντού, τον Γκαλέτι και τον μπαρμπα- Τζόλε για την ουσία. Ο Λέτο του’ φτιαχνε τη διάθεση και του ανέβαζε την ποδοσφαιρική… λίμπιντο. Τώρα που πάει στον «αιώνιο» υπάρχει ένα «στράβωμα» του οπαδού. Πρώτα με τη διοίκηση που τον άφησε και μετά με τον ίδιο τον Λέτο, που δέχτηκε να πάει.

Αντε, να παραδεχτούμε ότι επειδή προηγήθηκε ο Μέλμπεργκ, ο «αγνός και τίμιος γαύρος» να το καταπιεί. Αν, όμως, πάθει την ίδια ζημιά με τον Καστίγιο, ούτε θα καταπιεί ούτε θα το αφήσει να περάσει ασχολίαστο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα είναι ο ίδιος ο Καστίγιο που έχει λατρευτεί από την εξέδρα όσο… ο Λέτο δεν μπορεί να φανταστεί. Υστερα είναι που κάθε καλοκαίρι ο Καστίγιο παρακαλάει να επιστρέψει. Τέλος, είναι που ξυπνούν μνήμες της δεκαετίας του ’80. Τότε ο… καπετάνιος έπαιρνε ένα προς έναν τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Εδώ θα χρειαστεί μεγάλη συζήτηση. Η μάχη των εντυπώσεων θα χαθεί οριστικά για τον Ολυμπιακό. Η ένταση και ο φανατισμός θα κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Μεγάλη συζήτηση και μεγάλη περίσκεψη. Όχι τόσο στον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να αποτρέψει μια ενδεχόμενη μεταγραφή όσο στον Παναθηναϊκό που θα πρέπει να αναλογιστεί αν τον συμφέρει να ποντάρει στην πόλωση για να πάρει επιτέλους πρωτάθλημα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ