Confederations Cup

ΗΠΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2-3 (Τελικό)

Σε εξέλιξη ο τελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, μεταξύ ΗΠΑ και Βραζιλίας. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς, η Βραζιλία προηγείται 3-2 χάρη σε τέρματα των Λουΐς Φαμπιάνο (46', 74') και Λούσιο (84'), αν και βρέθηκε πίσω με σκορ 2-0 από τέρματα των Ντέμπσεϊ (10') και Ντόνοβαν (27'). Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

90+3' Τέλος του αγώνα.

88' Αλλαγή για τις ΗΠΑ, Κάσεϊ αντί Κλαρκ.

84' Γκολ για τη Βραζιλία με σκόρερ τον Λούσιο! Ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και.. 3-2! Κόρνερ του Ελάνο από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Λούσιο και η Βραζιλία ολοκληρώνει την ανατροπή!

82' Καλό σουτ του Ρομπίνιο, άουτ.

75' Διπλή αλλαγή για τις ΗΠΑ, Μπόρσταϊν αντί Άλτιντορ και Κλέσταν αντί Φάιλαμπερ.

74' Γκολ για τη Βραζιλία με σκόρερ ξανά τον Λουΐς Φαμπιάνο! 2-2. Από προσπάθεια και πάσα του Κακά από αριστερά, ο Ρομπίνιο σε κενή εστία σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Λουΐς Φμπιάνο ισοφαρίζει με κοντινή κεφαλιά!

71' Από κάθετη άσα του Λούσιο, ο Λουΐς Φαμπιάνο χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ, αφού ο Χάουαρντ αποκρούει για ακόμη μια φορά!

70' Κίτρινη κάρτα στον Λούσιο.

65' Διπλή αλλαγή για τη Βραζιλία, Άλβες στη θέση του Σάντος και Ελάνο στη θέση του Ραμίρες.

65' Πολύ καλό σουτ του Ντέμπσεϊ έξω από την περιοχή, διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο Σέζαρ.

64' Σουτ του Ντόνοβαν από μακριά, διώχνει ο Σέζαρ.

61' Ακόμη μια εξαιρετική ευκαιρία για την «σελεσάο»! Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Κακά από κοντά, ο Χάουαρντ διώχνει την μπάλα (η οποία είχε περάσει τη γραμμή) και το παιχνίδι συνεχίζεται...

58' Πολύ καλή ευκαιρία για τη Βραζιλία! Κόρνερ του Ρομπίνιο από αριστερά, κεφαλιά του Λούσιο που διώχνει εντυπωσιακά ο Χάουαρντ, στη συνέχεια, σουτ του Ζιλμπέρτο Σίλβα ψηλά αουτ.

46' Γκολ για τη Βραζιλία με σκόρερ τον Λουΐς Φαμπιάνο! 2-1. Καταπληκτικό γκολ από τον Λουΐς Φαμπιάνο ο οποίος με πλάτη στο τέρμα, γυρίζει, σουτάρει και στέλνει την μπάλα σε ένα σημείο που δεν μπορεί να αντιδράσει ο Χάουαρντ!

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό επιπλέον χρόνου.

42' Σουτ του Ρομπίνιο, σε κόρνερ ο Χάουαρντ.

37' Κίτρινη κάρτα στον Σάντος.

35' Μεγάλη ευκαιρία για την «σελεσάο»! Έπειτα από όμορφη πάσα του Ρομπίνιο, ο Αντρέ Σάντος βρέθηκε αέναντι από τον Χάουαρντ, από θέση μέσα-αριστερά, τον πλάσαρε, αλλά ο Αμερικανός έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση!

27' Γκολ για τις ΗΠΑ με σκόρερ τον Ντόνοβαν! 2-0. Υποδειγματική αντεπίθεση για τις ΗΠΑ! Καταπληκτικός συνδυασμός των Ντέιβις και Ντόνοβαν, ο τελευταίος δέχεται την τελική πάσα την κατάλληλη στιγμή, σουτάρει και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!

27' Δύσκολο σουτ του Μαϊκόν από δεξιά, σε κόρνερ ο Χάουαρντ.

25' Κίτρινη κάρτα στον Φελίπε Μέλο.

25' Σουτ του Φελίπε Μέλο, διώχνει ο Χάουαρντ.

23' Οι Βραζιλιάνοι πιέζουν όμως δεν έχουν απειλήσει.

19' Κίτρινη κάρτα στον Μποκανέγκρα.

12' Σουτ του Ρομπίνιο, ο Χάουαρντ σε κόρνερ.

10' Γκολ για τις ΗΠΑ με σκόρερ τον Ντέμπσεϊ! 1-0. Σέντρα του Σπέκτορ από δεξιά, ο Ντέμπσεϊ πιάνει ένα πολύ δύσκολο σουτ, στην ''καρδιά'' της βραζιλιάνικης άμυνας, κι ανοίγει το σκορ!

7' Κόρνερ το Ρομπίνιο από αριστερά, κεφαλιά του Κακά άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα.

* Πριν από την σέντρα, ο γιός του αδικοχαμένου (26/6/2003) Μαρκ Βιβιέν Φοέ έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο προς τιμήν του πατέρα του.

Οι συνθέσεις:

ΗΠΑ (Μπομπ Μπράντλεϊ): Χάουαρντ, Σπέκτορ, Ονιέβου, Μποκανέγκρα, Ντέμεριτ, Κλαρκ, Φάιλχαμπερ, Ντέμπσεϊ, Ντέιβις, Ντόνοβαν, Άλτιντορ

Βραζιλία (Κάρλος Ντόυνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Λουϊζάο, Αντρέ Σάντος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ραμίρες, Κακά, Ρομπίνιο, Λουΐς Φαμπιάνο

Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)
Γήπεδο: «Ellis Park Stadium», Γιοχάνεσμπουργκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x